Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
in urma cu 3 ani, am suferit o extractie dentara (primul dinte dupa canin), zona s-a vindecat relativ repede dar in zona respectiva mai precis pe partea laterala a gingiei a ramas o cicatrice, o adancitura in gingie de aceeasi culoare cu gingia avand un aspect geografic avand margini bine determinate, aceasta nu sangereaza si ma afecteaza mai mult vizual. Am motive de ingrijorare?
V-a multumesc pentru raspunsuri.
V-a multumesc pentru raspunsuri.
1 comentarii
Aproximativ aceeasi problema o am si eu, diferentele fiind ca la mine este mult mai recenta, aproximativ 2 luni si ca a fost vb despre o carie, nu despre o extractie. In cazul meu adancitura este pe partea interioara a gingiei, si ma deranjeaza si un pic spre gat, se simte la fel ca si in cazul gingiei atunci cand ating cu limba. Am pus pe seama anesteziei toata problema, dar a trecut destul timp si cred ca pana acum s-ar fi vindecat.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 9probleme premolar si o masea
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 6Extractie dentara
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 1Extractie masea
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 5Dinte extras
- 3Razbunarea maselei?
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Dupa extractie
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 3Extractii masele
- 10Extractie Masele de minte
- 3Extracție măsea de minte
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 1Eliminare fire postoperator
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului