Extractie masea
Pe 14 februarie mi-am facut extractie la cioturile care ramasesera de la o masea sparta, mentionez ca este vorba de prima masea de pe partea stanga jos.Doamna doctor mi-a facut si chiuretaj pentru a curata locul bine, nu mi-a prescris antibiotic pentru ca a spus ca nu este nevoie si in caz de dureri sa i-au orice calmant.Am doar cateodata mici dureri si i-au aulin pastile. Astazi am observat ca au aparut niste puncte alb-galbui intrebarea mea este daca sunt normale aceste puncte sau am facut vreo infectie?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Bună ziua!
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 2Masea cu infectie extrasa
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 1probleme cu dinti
- 1Extractie masea monte cu abces
- 1operatie extractie?
- 0Cheagul de după extracţie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 3Dinte scos gresit
- 4exctacie masea
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Despre dantura - extractia si sinusul
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
- 2Extracție dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: