Extractie masea
Pe 14 februarie mi-am facut extractie la cioturile care ramasesera de la o masea sparta, mentionez ca este vorba de prima masea de pe partea stanga jos.Doamna doctor mi-a facut si chiuretaj pentru a curata locul bine, nu mi-a prescris antibiotic pentru ca a spus ca nu este nevoie si in caz de dureri sa i-au orice calmant.Am doar cateodata mici dureri si i-au aulin pastile. Astazi am observat ca au aparut niste puncte alb-galbui intrebarea mea este daca sunt normale aceste puncte sau am facut vreo infectie?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Bună ziua!
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 7durere post chiuretaj
- 2Mi-am scos o masea.
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1extractie dentara
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 0Cheagul de după extracţie
- 2masea
- 3Abces dupa extractie:/
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 1Umflare după extractie
- 2Extracție de maseaua
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 5Infecţie postextracţională
- 2Extractie molar 48
- 1Scoatere fire dupa extractie
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: