Extractie masea
Pe 14 februarie mi-am facut extractie la cioturile care ramasesera de la o masea sparta, mentionez ca este vorba de prima masea de pe partea stanga jos.Doamna doctor mi-a facut si chiuretaj pentru a curata locul bine, nu mi-a prescris antibiotic pentru ca a spus ca nu este nevoie si in caz de dureri sa i-au orice calmant.Am doar cateodata mici dureri si i-au aulin pastile. Astazi am observat ca au aparut niste puncte alb-galbui intrebarea mea este daca sunt normale aceste puncte sau am facut vreo infectie?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Bună ziua!
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 4Extractie masea - absces dentar
- 8puroi la masea
- 1probleme cu dinti
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1Dupa extractie
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 1infectie dupa extractie
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 1Extracție masea de minte / dureri insuportabile
- 2Extractie molar de minte