Canal ramas gol dupa extractie masea
Dupa extractia unei masele din partea de sus a maxilarului, canalul ramas nu s-a umplut cu cheagul de sange care se formeaza in urma unei asemenea interventii.
Am fost din nou in cabinetul stomatologului care mi-a umplut canalul cu un material maroniu, ce semana cu niste fire.
Deoarece dupa umplerea canalui am fost nevoita sa tin un pansament in acel loc, nu am mai avut cum sa il intreb pe medicul dentist ce urmeaza sa se intample cu locul in care a fost maseaua.
Intrebarea mea este ce se va intampla cu acel material introdus in alveola; se va forma tesutul gingival in jurul lui ca in cazul cheagului de sange? Precautiile sunt aceleasi ca dupa extractie?
Am fost din nou in cabinetul stomatologului care mi-a umplut canalul cu un material maroniu, ce semana cu niste fire.
Deoarece dupa umplerea canalui am fost nevoita sa tin un pansament in acel loc, nu am mai avut cum sa il intreb pe medicul dentist ce urmeaza sa se intample cu locul in care a fost maseaua.
Intrebarea mea este ce se va intampla cu acel material introdus in alveola; se va forma tesutul gingival in jurul lui ca in cazul cheagului de sange? Precautiile sunt aceleasi ca dupa extractie?
2 comentarii
Buna ziua,
In alveola o sa se formeze os inpreuna cu tesut gingival de acoperire. Procesul de formare a osului dureaza aprox. 6 luni. Din pacate nu imi pot da seama ce anume aveti pus in alveola dentara dar cel mai probabil, daca medicul dumneavoastra nu a facut o noua programare pt aceasta situatie, supstanta respectiva se resoarbe.
In alveola o sa se formeze os inpreuna cu tesut gingival de acoperire. Procesul de formare a osului dureaza aprox. 6 luni. Din pacate nu imi pot da seama ce anume aveti pus in alveola dentara dar cel mai probabil, daca medicul dumneavoastra nu a facut o noua programare pt aceasta situatie, supstanta respectiva se resoarbe.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 5Extractia maselelor
- 6fumatul dupa extractie
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 6Parodontita?
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 3extractie dentara
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 3extractie masea de minte
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Abces dupa extractie:/
- 3Extracție Masea
- 6Extractie molari de minte
- 1Exctractie dentara
- 1Extracție măsea de minte
- 3Extractie masea inferioara. Nu se acopera gaura
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: