Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
Buna. Parerea unui medic mi-ar fi de mare ajutor in aceasta dilema. Am un priten stabil. Încă nu am avut un act sexual propriu zis, deşi încercăm unele 'jocuri'. Întrebarea mea este: exista posibilitatea unei sarcini, daca fiind excitat este posibil sa fi avut lichid preejacluator pe mana, iar apoi m-a atins pe mine in zona genitala? Mentionez ca nu a existat ejacluare înainte, nici măcar in zilele precedente.. Îmi este frica deoarece mi-a intrat in minte problema asta si eu sunt cam paranoica de felul meu. Îmi întârzie ciclul, dar este posibil si din cauza panicii...Asa ca nu ştiu ce sa cred. Va rog sa îmi daţi un sfat! multumesc anticipat.
4 comentarii
P.S.: degetul in vagin practic nu a fost introdus, deşi a încercat (cel mult 1 cm) dar am renunţat, deoarece îmi era foarte dureros.
Daca tot vreti sa va incepeti viata sexuala, cititi si cateva lucruri despre ce inseamna sex si modalitatile prin care poate ramane o femeie insarcinata.Nu esti insarcinata, dar pe viitor folositi intotdeauna metode de contraceptie.
Nu exista sarcina fara contact sexual.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 2posibila sarcina?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 2pot ramine insarcinata?
- 4tratament intarziere menstruatie
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 3Sarcina sau dereglare
- 0Intarziere menstruatie
- 010 zile întârziere menstruație
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 1Menstruație întârziată
- 12 acte sexuale consecutive
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei