Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?

12-03-2012
VSB
Nu este medic/terapeut
VSB
Prietenea mea are o menstruatie neregulata, care de obicei intarzie una-doua saptamani, si care in mod normal ar fi trebuit sa se petreaca saptamana trecuta. Sambata seara am avut un contact sexual, dar nu am ajuns atat de departe pana la deflorare (ea este inca virgina). intrebarea mea este: stiind ca nu am ejaculat in interiorul ei, insa ea aflandu-se in perioada de fertilitate maxima, exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata doar cu lichid seminal? Ne ingrijoreaza in principal faptul ca ea inca nu are menstruatie si nici semne ca ar aparea, si din cate am citit, exista posibilitatea ca sa ramana insarcinata si doar cu ajutorul lichidului seminal. Merita sa ia pilula de a doua zi? Ce e de facut in acest caz, pentru ca sa putem sta linistiti?
6 comentarii
0
12-03-2012, ora 12:26
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Buna, as vrea sa te intreb intai cati ani are prietena ta? Da se poate ramane insarcinata si cu lichidul seminal deoarece acesta poate contine spermatozoizi, dar sansele sunt mici. Nu stiu ce sa spun de pilula de a doua zi in cazul in care nu are ciclu. Eu am folosit-o si e eficienta dar deregleaza ciclul. Cred ca numai un doctor ar putea sa va spuna exact, mai ales ca ar trebui sa faca o consultatie si pt ca nu i-a venit ciclul.
0
12-03-2012, ora 13:27
VSB
Nu este medic/terapeut
VSB
Are 18 ani si din ce imi spunea, e ceva normal pt ea ca sa intarzie, nu e prima data. Spunea ca i s-a intamplat sa intarzie chiar si aproape 3 luni.
0
12-03-2012, ora 14:04
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
A deci are ciclu. Scuze eu am inteles din ce ai scris ca nu are ciclu inca. De aceea te-am intrebat. Eu as sfatui-o totusi sa mearga la ginecolog pt ca daca nu are nici un ciclu regulat e foarte periculos si s-ar putea sa se trezeasca cu o sarcina nedorita. Cel putin folositi prezervativul pentru linistea voastra. Pentru ca poate ramane insarcinata chiar daca nu ejaculez in vagin. Va doresc sanatate la amandoi si mare grija ca va jucati cu focul si nu e placut un avort in cazul in care nu va doriti o sarcina.
0
12-03-2012, ora 14:52
VSB
Nu este medic/terapeut
VSB
Mersi mult pentru sfaturi!
0
12-03-2012, ora 21:17
crystynuk13
Nu este medic/terapeut
crystynuk13
Am si eu o mica problema... Pe data de 6 martie am avut un contact sexual proteja cu prietenul meu. Pe data de 10 trebuia sa'mi vina mestruatia si pana acum nu a venit... Eu am tinut si o cura de slabire (am slabit 10 kg in o luna) si a am avut si rubeola. Cand am inceput cura era cu o sapt inainte de 10 ianuarie si atunci mi'a venit menstruatia. Acum am vr'un motiv de ingrijorare? simptomele sunt aceleasi ca si atunci cand imi venea: sanii imflamati si durerosi, aparitia cosurilor si mici crampe "jos"...Va rog sa ma ajutati.
0
28-03-2012, ora 13:51
fiifrumoasa
Nu este medic/terapeut
fiifrumoasa
@ crystynuk13 Daca ai avut contact sexual protejat pe 6 si pe 10 trebuia sa-ti vina ciclu eu nu cred ca problema este in sarcina. intrebarea este cum ai slabit 10 kg intr-o luna? ai folosit ceva suplimente alimentare?? Si pierderea in sine a 10 kg intr-o luna poate provoca probleme mari in organism mai ales celui hormonal. eu zic sa mergi la un ginecolog ca vezi cauza anemoreii..sa nu fie ceva mai grav decit sarcina. Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •