Există posibilitatea unei sarcini?
Bună, am și eu o întrebare... acum 2 săptămâni am fost la mare... trebuia să-mi vină menstruația exact in perioada aceea, așa că mi-am rugat doctorița să-mi recomande un remediu care să oprească asta, pentru o săptămână. Mi-a recomandat anticoncepționalele Karissa. Am luat înainte cu 5 zile să merg la mare, și am continuat toată săptămâna până m-am întors acasă. Timp de 4 zile, la mare, am avut contact sexual neprotejat și cu ejaculare.. când am oprit pastilele, următoarea zi mi-a venit menstruația, dar destul de ciudat, altă culoare față de cum venea normal și cu multe intreruperi și a venit mult mai puțin... exista posibilitatea să fiu însărcinată? M-am program la un control săptămâna viitoare, dar până atunci parcă nu mai am răbdare. sincer, ne-am dori să vină un bebe.
P.S. Am uitat să specific că nu știam de ce sunt numerotate pe zile, și le-am luat amestecate(nu dupa zile), iar înainte cu o zi de a face prima dată, am uitat să iau pastila la ora fixă, dar am luat-o după 4 ore...
P.S. Am uitat să specific că nu știam de ce sunt numerotate pe zile, și le-am luat amestecate(nu dupa zile), iar înainte cu o zi de a face prima dată, am uitat să iau pastila la ora fixă, dar am luat-o după 4 ore...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sint insarcinata?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 0Posibila sarcina?
- 0Dereglare hormonală?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: