exista posibilitatea unei sarcini?
Buna, am facut sex cu pr meu neprotejat, nu s-a terminat inauntru, dupa o jumatate de ora am mai facut un numar dar el nu s-a spalat tot asa nu s-a terminat inauntu...pentru siguranta mea am luat pastinor dupa 40 de ore, exista posibilitatea ca eu sa fi ramas insarcinata? Au trecut 7 zile de cand am luat pastinor nu am avut nici o scurgere gen menstruatie, nimic...normal menstruatia trebuie sa imi vina peste o saptamana.
2 comentarii
Buna Alynaalyna,
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 4oare sunt garvida?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1insarcinata?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 1Teama de sarcina
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 0Sarcina sau nu?
- 3Sarcina sau dereglare
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: