exista posibilitatea unei sarcini?
Buna, am facut sex cu pr meu neprotejat, nu s-a terminat inauntru, dupa o jumatate de ora am mai facut un numar dar el nu s-a spalat tot asa nu s-a terminat inauntu...pentru siguranta mea am luat pastinor dupa 40 de ore, exista posibilitatea ca eu sa fi ramas insarcinata? Au trecut 7 zile de cand am luat pastinor nu am avut nici o scurgere gen menstruatie, nimic...normal menstruatia trebuie sa imi vina peste o saptamana.
2 comentarii
Buna Alynaalyna,
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 11Este insarcinata?
- 3un bebe?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 4Care este riscul...?
- 1Sarcină sau nu?
- 5sunt gravida?
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 1Sarcina?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 1Insarcinata sau nu?
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 4sarcina sau nu?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 3Posibila sarcina?
- 0Valori beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: