exista posibilitatea unei sarcini?

Buna, am facut sex cu pr meu neprotejat, nu s-a terminat inauntru, dupa o jumatate de ora am mai facut un numar dar el nu s-a spalat tot asa nu s-a terminat inauntu...pentru siguranta mea am luat pastinor dupa 40 de ore, exista posibilitatea ca eu sa fi ramas insarcinata? Au trecut 7 zile de cand am luat pastinor nu am avut nici o scurgere gen menstruatie, nimic...normal menstruatia trebuie sa imi vina peste o saptamana.
2 comentarii

Buna Alynaalyna,
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.
Exista riscul sa fi ramas insarcinata, iar contraceptia de urgenta nu este 100% eficienta. Este posibil de asemena ca menstruatia sa nu apara la data normala (din cauza dozei mare de hormoni din contraceptia de urgenta). Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact.

Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie repetati testul de sarcina din prima urina de dimineata.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 11Este insarcinata?
- 13pot fi gravida?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 7urgent! posibila sarcina???
- 11Nu stiu ce sa fac
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 3O posibila sarcina?
- 9o fi sarcina?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 2Sunt gravida ?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2Sunt insarcinata?
- 1insarcinata oare??
- 1Sunt gravida?
- 2E vorba de sarcina ?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: