exista posibilitatea unei sarcini?

Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 8pot sa raman insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 4pot fi insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 5risc de sarcina?
- 2oare sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 1insarcinata sau nu?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 0am ramas insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Valori beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: