exista posibilitatea unei sarcini?

Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 122oare sunt gravida?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 2posibila sarcina?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 9sunt gravida?
- 2Insarcinata sau nu?
- 4Poate fi sarcina?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 3Insarcinata oare?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 2Posibila sarcina?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 0Risc sarcina
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: