exista posibilitatea unei sarcini?
Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 7duphaston
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 60e prietena mea gravida?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 8Sunt insarcinata?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0posibila sarcina?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 9Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: