exista posibilitatea unei sarcini?
Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 8este o posibila sarcina ?
- 10Insarcinata sau nu?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1posibila sarcina?
- 10Risc de sarcina?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: