exista posibilitatea unei sarcini?
Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 3insarcinata sau nu?
- 4care sunt sansele sa raman gravida?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 8Daca sunt insarcinata
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 8insarcinata sau nu?
- 2Sunt gravida?
- 4posibila sarcina?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 13Pot fi insarcinata?
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 5Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: