exista posibilitatea unei sarcini?

Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata?
- 2Poate aparea vreo sarcina?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 0stari de greata, cauza?
- 15sarcina sau nu?
- 9Pericol de sarcina?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 3Posibila sarcina?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Sunt insarcinata?
- 1insarcinata?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Posibila sarcina?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: