exista posibilitatea unei sarcini?
Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 60e prietena mea gravida?
- 2pot fi insarcinata?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 4posibila sarcina?
- 7intrebare: sunt insarcinata?
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 4Ar putea fi sarcina?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 4sex protejat dupa ejaculare.cat e riscul de mare?
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 0secretie roz
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 0posibila sarcina?
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: