exista posibilitatea unei sarcini?
Buna ziua,
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
Apelez la acest forum pentru o opinie medicala. Am reinceput administrarea de anticonceptionale dupa o pauza de 6 luni, din data de 3 martie, martea trecuta. Sambata am uitat sa iau pastila, dupa care am continuat administrarea cu o pilula pe zi in zilele urmatoare. Luni, in data de 9 am avut contact sexual neprotejat iar in zilele urmatoare am inceput sa experimentez dureri abdominale, azi avand si ameteli. Exista posibilitatea unei sarcini in aceste conditii? Mentionez ca anticonceptionalele sunt marca Rigevidon. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 409Postinor?
- 115sunt sau nu gravida?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 2Pot fi insarcinata?
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 40oare sunt insarcinata?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 5e posibila o sarcina?
- 12posibil sarcina?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 2Poate fi insarcinata?
- 2oare e sarcina?
- 1Posibil sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Analize hormonale
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: