exista riscul sa ramana insarcinata?

am avut contact sexula cu o tipa (fara prezervativ).da nu m-am terminat in ea, ia dupa aproximativ o ora m-am culcat iar cu ea, din nou fara prezervativ si fara sa fac un dush.exista riscul sa ramana insarcinata?
5 comentarii

Există un risc de aproximativ 36 % faţă de un raport sexual care s-ar fi încheiat cu ejaculare internă.
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).

scorpio sunt curioasa ce s-a intamplat...a ramas sau nu gravida?? ceva de genu mi s-a intamplat mie doar ca nu s-a mai intamplat si a doua oara..

nu nu a ramas.am mai vb q un tip.care a facut si el aceeas...gresala...si nu a ramas tipa...si dak sa culcat doar o data q u si nu sa terminat in tine.nu ai de ce sa iti faci griji:P bafta;)

pff..merc mult pt raspuns..eram foarte nelinistita chiar daca el ma asigura ca nu e nici o problema...10x;)

ba sa-ti faci griji.in timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi chiar si in lipsa ejacularii.o sarcina e un lucru serios, iar un avort o trauma imensa.nu va mai jucati daca nu puteti accepta consecintele

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 7sarcina sau nu?
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 9A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 1posibila sarcina?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Risc de sarcina ?
- 5Am nevoie de o parere
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: