exista riscul sa ramana insarcinata?
am avut contact sexula cu o tipa (fara prezervativ).da nu m-am terminat in ea, ia dupa aproximativ o ora m-am culcat iar cu ea, din nou fara prezervativ si fara sa fac un dush.exista riscul sa ramana insarcinata?
5 comentarii
Există un risc de aproximativ 36 % faţă de un raport sexual care s-ar fi încheiat cu ejaculare internă.
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
scorpio sunt curioasa ce s-a intamplat...a ramas sau nu gravida?? ceva de genu mi s-a intamplat mie doar ca nu s-a mai intamplat si a doua oara..
nu nu a ramas.am mai vb q un tip.care a facut si el aceeas...gresala...si nu a ramas tipa...si dak sa culcat doar o data q u si nu sa terminat in tine.nu ai de ce sa iti faci griji:P bafta;)
pff..merc mult pt raspuns..eram foarte nelinistita chiar daca el ma asigura ca nu e nici o problema...10x;)
ba sa-ti faci griji.in timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi chiar si in lipsa ejacularii.o sarcina e un lucru serios, iar un avort o trauma imensa.nu va mai jucati daca nu puteti accepta consecintele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am motive de ingrijorare?
- 2pot fii insarcinata?
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 18ce sa fac?
- 3pot ramane insarcinata?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 4sunt insarcinata?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0raceala sau sarcina?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0sunt gravida?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 14Posibila sarcina?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: