exista riscul sa ramana insarcinata?
am avut contact sexula cu o tipa (fara prezervativ).da nu m-am terminat in ea, ia dupa aproximativ o ora m-am culcat iar cu ea, din nou fara prezervativ si fara sa fac un dush.exista riscul sa ramana insarcinata?
5 comentarii
Există un risc de aproximativ 36 % faţă de un raport sexual care s-ar fi încheiat cu ejaculare internă.
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
scorpio sunt curioasa ce s-a intamplat...a ramas sau nu gravida?? ceva de genu mi s-a intamplat mie doar ca nu s-a mai intamplat si a doua oara..
nu nu a ramas.am mai vb q un tip.care a facut si el aceeas...gresala...si nu a ramas tipa...si dak sa culcat doar o data q u si nu sa terminat in tine.nu ai de ce sa iti faci griji:P bafta;)
pff..merc mult pt raspuns..eram foarte nelinistita chiar daca el ma asigura ca nu e nici o problema...10x;)
ba sa-ti faci griji.in timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi chiar si in lipsa ejacularii.o sarcina e un lucru serios, iar un avort o trauma imensa.nu va mai jucati daca nu puteti accepta consecintele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 15sunt insarcinata?
- 4am ramas insarcinata
- 0stari de greata, cauza?
- 5Sarcina sau nu?
- 4As putea fi insarcinata?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 1sarcina dupa anexita
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 2Posibila sarcina
- 1Sunt gravida?
- 1Posibila sarcina ?
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: