Exista riscul unei sarcini?
Buna ziua ! Am si eu o problema care nu imi da pace.
Aseara undeva pe la ora 7 seara am făcut dragoste cu prietena mea, protejat, si nu s-a intamplat nimic grav.
După undeva pe la ora 9 - 9 si ceva seara am incercat sa facem din nou dragoste doar ca inainte de momentul de a intra complet in ea am simtit ca mi s-a rupt prezervativul. Stiu ca pare ciudat ca s-a intamplat asta dar nici măcar nu s-a pus vorba de o "intrare completa". Cand am simtit ca s-a spart l-am scos repede si nu am vazut nimic pe el ce ar putea să mă sperie dar totusi lichidul seminal e incolor.
Credeti ca ar fi motive de îngrijorare din punctul acesta de vedere?
Aseara undeva pe la ora 7 seara am făcut dragoste cu prietena mea, protejat, si nu s-a intamplat nimic grav.
După undeva pe la ora 9 - 9 si ceva seara am incercat sa facem din nou dragoste doar ca inainte de momentul de a intra complet in ea am simtit ca mi s-a rupt prezervativul. Stiu ca pare ciudat ca s-a intamplat asta dar nici măcar nu s-a pus vorba de o "intrare completa". Cand am simtit ca s-a spart l-am scos repede si nu am vazut nimic pe el ce ar putea să mă sperie dar totusi lichidul seminal e incolor.
Credeti ca ar fi motive de îngrijorare din punctul acesta de vedere?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 0Prezervativ rupt!
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1prezervativ rupt
- 1Sunt insarcinata?
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 3Pot fi insarcinata?
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 9Sunt însărcinată?
- 36Cred ca am hiv !?!?
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 0Sunt sanse sa ramana gravida ?
- 7Problema in timpul actului sexual
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: