Exista vreun risc???

Risc exista in cazul tau. Acum, depinde f mult de cat timp iei pilulele. ??

ai terminat folia? daca nu, poti unii doua folii;
daca deja ai inceput pauza, asteapta menstruatia si incepi noua folie dupa pauza doar daca esti sigura ca a existat menstruatie; sau faci un test de sarcina in a 7-a zi de intarziere a menstruatiei sau 3 saptamani de la sontact

spui ca iei ac de cateva luni...nu s-a mai intamplat ca cu o zi doua inainte de menstruatie sa apara spottingul?
incearca sa te linistesti...iesi cu prietenele, uite-te la filme...macar el a plecat la munca in italia, o sa se intoarca la tine, sanatos, cu bani...altii pleaca la razboi, in irak...si nu se stie ce se intampla cu ei pe acolo si daca se mai intorc...

nu mi s-a mai intamplat sa apara spottingul dar am mai citit pe net despre el si din cate am vazut ar fi cv normal...chiar ma intrebam cum de nu am patit asta pana akm.
multumesc pt incurajari si pt k mi-ai rasp
iti doresc o zi frumoasa!

azi mi-a curs cam mult...si de 2 ori am obs niste cheaguri cam mari.e vreo problema?

nu cred sa fie probleme, e normal, e menstruatie, e endometru necorozat etc...
azi si maine ar trebui sa fie asa, apoi deja ar trebui sa inceapa sa dea semne ca se opreste...
vezi cum mai e maine-sambata

menstruatia e spre sfarsit k sa ii sp asa...pana acum pare destul de normal...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 8pilule ocazionale
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 8boli endocrine?
- 12sunt oare gravida???
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 10menstruatie
- 6intarziere sau sarcina?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 5Qlaira. Planning familial
- 1sunt gravida?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 3Simptome sarcina?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata