explicatii eco cardiaca
Buna seara
Am facut o eco cardiaca iar rezultatele ar fi urmatoarele: AS=42 mm;AO inel =19 mm;AO ascendenta=29 mm, pereti ingrosati;VD=33 mm;valve cu morfologie si deschidere normala;VS cu dimensiuni normale si contractii normale; FEJ=estimata global 70%;SIV=10 mm;PPuS=10 mm;VM TDE =206msec;VM E/A = 1, 36 si inca doua valori 45 mm si 72 mm dar nu prea inteleg ce scrie (AD49-VS-D)! Dealtfel si PPuS nu stiu cat de corect este scris! Sunt valori cat de cat normale ?!
Va multumesc !
Am facut o eco cardiaca iar rezultatele ar fi urmatoarele: AS=42 mm;AO inel =19 mm;AO ascendenta=29 mm, pereti ingrosati;VD=33 mm;valve cu morfologie si deschidere normala;VS cu dimensiuni normale si contractii normale; FEJ=estimata global 70%;SIV=10 mm;PPuS=10 mm;VM TDE =206msec;VM E/A = 1, 36 si inca doua valori 45 mm si 72 mm dar nu prea inteleg ce scrie (AD49-VS-D)! Dealtfel si PPuS nu stiu cat de corect este scris! Sunt valori cat de cat normale ?!
Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?