Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului

Buna seara! Iau anticonceptionale(Belara) de 2 ani la recomandarea medicului ginecolog, pentru acnee in principiu!
Nu m au ajutat prea mult in aceasta cauza dar le am luat pentru contraceptie! Problema mea actuala este ca am facut pauza de 2 luni timp in care tenul meu arata impecabil(tratat la exterior)..iar de 6 zile am inceput iar, insa cu Microgynon si mi au aparut exploziv cosuri pe fata si umeri.. sunt f ingrijorata, am inteles ca nu este in regula nici sa le intrerup brusc pentru ca voi sangera si nu doresc sa ma dereglez cu menstra.. le pot schimba cu altele inainte de terminarea acestei folii? Care este problema cu Microgynon? Multumesc din suflet
Nu m au ajutat prea mult in aceasta cauza dar le am luat pentru contraceptie! Problema mea actuala este ca am facut pauza de 2 luni timp in care tenul meu arata impecabil(tratat la exterior)..iar de 6 zile am inceput iar, insa cu Microgynon si mi au aparut exploziv cosuri pe fata si umeri.. sunt f ingrijorata, am inteles ca nu este in regula nici sa le intrerup brusc pentru ca voi sangera si nu doresc sa ma dereglez cu menstra.. le pot schimba cu altele inainte de terminarea acestei folii? Care este problema cu Microgynon? Multumesc din suflet
1 comentarii

Doresc sa adaug si ca penultima menstruatie am avut o pe data de 4 luna aceasta (noiembrie) iar ultima cea cu care am si reinceput anticonceptionalele a fost pe 29 in aceeasi luna..menstruatia ma tine cam 4 zile!
Folia o termin in data de 19 decembrie timp in care 7 zile dupa asta ar trebui sa mi vina ciclul.. dar de 2 ori in aceeasi luna voi avea mereu?? La 25 de zile? Eu aveam la 27-28...
Folia o termin in data de 19 decembrie timp in care 7 zile dupa asta ar trebui sa mi vina ciclul.. dar de 2 ori in aceeasi luna voi avea mereu?? La 25 de zile? Eu aveam la 27-28...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 3fata mea e varza
- 5cosuri nu mai suport
- 2cosuri dureroase pe spate
- 11cosuri care ma mananca foarte tare
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 8Mici cosuri pe maini
- 9Bubite ca niste cosuri cu un lichid transparent in varf!
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 3adolecenta cu cosuri pe piept
- 1Cosurile nu mai trec
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 1Cos/Chist incheietura
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: