Extracție Masea

Buna Ziua mi am extras o masea acu 4 ore si nu am tinut vata aia care mi a pus o medicul are ceva? Tot imi sangereaza ce pot face?
2 comentarii

Buna seara,
puteti pune o alta compresa acolo si o tineti strans pana se opreste sangerarea, minim 30 min.
O seara buna!
puteti pune o alta compresa acolo si o tineti strans pana se opreste sangerarea, minim 30 min.
O seara buna!

Va multumesc foarte mult ! E normal sa mai scuip sange da nu nult putin?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 3dureri dupa extractie nerv
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 3extractie canin(incisiv)
- 0Extractie masea monte cu abces
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 3extractie masea granulom
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 2Extracție Masea
- 4Extracție măsea de minte
- 5Infecţie postextracţională
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 2Dupa exctractia dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara sangerarea dupa extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: