fantezii sexuale

02-03-2012
dulcele amar
Nu este medic/terapeut
dulcele amar
salut ma numesc cristi si am 23 de ani. as vrea sa nu ma judecati k lumea, romanii ink nu sunt pregatiti pt prea multe fantezii deabia de cativa ani in coace au inceput sa accepte o viata sexuala mai activa eu vreau sa spun k am avut o relatie si o viata sexuala ff activa si am facut tot ce se poate face in 2 dar cu timpu miau venit si alte idei si as vrea sa profit k sunt singur si nu are cum sami afecteze o relatie de cuplu sa-mi pun in practik fanteziile male dar mie teama sa fac asta cu cineva cunoscut asa k o sa va spun si voua vreau sa practic sex cu 2 fete si un travestit este bn sami pun in practik aceasta fantezie cu necunoscuti(dak da astept amatoare) sau sa ramana doar o fantezie in mitea mea voi ce ati face dak ati fi in locul meu sunt convins k toata lumea are ganduri perverse dar nu le spuneti deci astept pareri si oferte
2 comentarii
0
02-03-2012, ora 17:42
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ai gresit forumul SAU intentionat ai postat AICI?!?
0
29-05-2012, ora 18:00
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
da, ai dreptate...romanii sunt incapabili sa inteleaga fanteziile unora...considera ca daca ei nu isi doresc asta, ei sunt normali...iar cei care isi doresc asta sunt sariti de pe fix...
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici