fantezii sexuale
salut ma numesc cristi si am 23 de ani. as vrea sa nu ma judecati k lumea, romanii ink nu sunt pregatiti pt prea multe fantezii deabia de cativa ani in coace au inceput sa accepte o viata sexuala mai activa eu vreau sa spun k am avut o relatie si o viata sexuala ff activa si am facut tot ce se poate face in 2 dar cu timpu miau venit si alte idei si as vrea sa profit k sunt singur si nu are cum sami afecteze o relatie de cuplu sa-mi pun in practik fanteziile male dar mie teama sa fac asta cu cineva cunoscut asa k o sa va spun si voua vreau sa practic sex cu 2 fete si un travestit este bn sami pun in practik aceasta fantezie cu necunoscuti(dak da astept amatoare) sau sa ramana doar o fantezie in mitea mea voi ce ati face dak ati fi in locul meu sunt convins k toata lumea are ganduri perverse dar nu le spuneti deci astept pareri si oferte
2 comentarii
ai gresit forumul SAU intentionat ai postat AICI?!?
da, ai dreptate...romanii sunt incapabili sa inteleaga fanteziile unora...considera ca daca ei nu isi doresc asta, ei sunt normali...iar cei care isi doresc asta sunt sariti de pe fix...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.