fara chef de sex...help | Forumul Medical ROmedic

fara chef de sex...help

27-12-2009
holysleeper
Nu este medic/terapeut
holysleeper
Salut. Am o problema cu prietena mea si devine cam stresanta. Prietena mea are o foarte mare durere la inceputul actului sexual cat si la sfarsit(adica cand zice ca nu mai poate deloc, iar eu raman "cu ochii in soare"). Am incercat si cu lubrifiant, si cu sex oral, am excitat-o si clitoridian, dar nimic, tot o doare. Si inca o chestie, rar tare are ea chef de la sine, in rest eu trebuie sa ii produc cea mai mare parte din chef. Care ar putea fi problema si cum o pot rezolva? Ar putea functiona cu afrodisiace? Mentionez ca ia rigevidon de vreo 6 luni. Multumes anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
0
27-12-2009, ora 18:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problema pe care o are prietena o au aproximativ 15% din femei si este o afectiune care nu se poate vindeca decat cu ajutorul homeopatiei dupa cunostintele mele si orice ai face tu ca partener sau medicina clasica este absolut de prisos. Convinge-o sa mearga la un medic homeopat daca vrei sa o ajuti cu adevarat.
0
28-12-2009, ora 14:54
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, BucureÅŸti
Dr. Boia Iulia Cristiana
anticoncepţionalele au unul din efectele secundare scăderea libidoului, ar trebui poate să schimbe anticoncepţionalul sau să facă pauză câteva luni timp în care sa folosiţi altă metodă de contracepţie. De asemenea durerea poate fi dată de lubrifiere insuficientă- efect secundar tot al anticoncepţionalului. Poate fi şi o infecţie deci un consult la ginecolog pentru examen de secreţie plus recomandări privind schimbarea anticoncepţionalului nu ar strica
0
31-12-2009, ora 14:47
Pitagora
Nu este medic/terapeut
Pitagora
Comunicati deschis despre sex? Va spuneti unul altuia ce va place si ce nu va place? Nu de alta, dar ce descrii tu aici imi suna foarte cunoscut. Am avut un prieten care considera ca am exact problema pe care consideri tu ca o are prietena ta. Noi nu eram deschisi si nu i-am spus niciodata, dar problema aia o aveam doar cu el Cand am schimbat partenerul, m-am insanatosit brusc!
Ideea este ca in general, barbatii nu stiu cat de sensibila este zona genitala la femei. Daca atunci cand incerci sa o exciti clitoridian, miscarea din mana este prea ferma, o doare si i-ai taiat tot cheful. Ca sa nu o doara, trebuie sa fii foarte, dar foarte finut. Abea sa simta. Daca isi doreste sa o apesi mai tare, se va impinge ea, sau iti va apasa mana cu mana ei. Dar daca esti prea brutal, ii va fi rusine sa-ti spuna, sa nu te faca sa te simti prost (sau poate ti-a si spus, dar tu ai considerat (gresit) ca esti suficient de finut).
Exact la fel este si cu sexul oral. Trebuie facut foarte finut la inceput, cand nu este lubrifiata. Si daca vezi ca nu se lubrifiaza asa, nu insista, ca daca-i place, ii place din start. Daca-i faci sex oral 2 ore "pe uscat", nu faci decat sa ii traumatizezi pielea si sa o usture incat orice miscare este dureroasa (incearca sa-ti imaginezi cat de dureros e sexul in situatia aia!).
Ideea este ca mult mai excitant este sa-ti doresti sa primesti mai mult si celalalt sa nu-ti ofere decat cate putin, decat sa-ti ofere mai mult decat esti dispus sa primesti. In plus, nu trebuie sa sari din prima cu mana in chilotii ei. Provoac-o inainte. Sarut-o, mangai-o, fa-o sa-si doreasca sa o stimulezi clitoridian. Daca te grabesti, sari peste etape si nu-i acorzi timp suficient, va fi foarte greu pentru voi sa va bucurati de o viata sexuala reusita.
Sa ne spui daca sfaturile noastre au dat rezultate. ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: