fara meicamente?

buna tuturor,
pe scurt povestea mea : acum 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare anxios depresiva, am primit la inceput 100 mg sertralina/zi si 30 mg mirzaten/zi.Doza de sertralina a fost marita dupa o luna la 200 mg/zi.Acum " ma simt bine " dar intre timp medicul meu fost internat in spital si nu stiu cand v-a reveni.As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna cum sa iau medicamntele in continuare si daca in viitor voi putea sa ma las de ele ?
astept raspuns
pe scurt povestea mea : acum 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare anxios depresiva, am primit la inceput 100 mg sertralina/zi si 30 mg mirzaten/zi.Doza de sertralina a fost marita dupa o luna la 200 mg/zi.Acum " ma simt bine " dar intre timp medicul meu fost internat in spital si nu stiu cand v-a reveni.As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna cum sa iau medicamntele in continuare si daca in viitor voi putea sa ma las de ele ?
astept raspuns
1 comentarii

Daca te simti bine cu ultima doza stabilita mergi cu aceasta.trebuie sa te adresezi altui medic psihiatru , nu poti sti cand revine medicul tau.daca vei gasi puterea necesara sa te ajuti tu pe tine, vei gandi mai mereu pozitiv , iti vei reveni si nu vei mai avea nevoie de medicamente.Trebuie sa evaluezi serios situatia ta si sa incerci sa te redresezi cat mai repede.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.