Fără menstruație poți rămâne?
Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii
Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4posibilitate de sarcina?
- 3sunt cumva gravida?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 4sunt insarcinata?!
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 13Pot fi insarcinata?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 4Amenoree de 10 luni
- 3Sarcina sau raceala?
- 3Ajutor, va rog! ROG parerea unui MEDIC !
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Dureri de ovare
- 6Pot fi insarcinata?
- 3Sarcina?
- 0Ciclu prea devreme
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: