Fără menstruație poți rămâne?
Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii
Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreun risc de a ramine insarcinata?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3menstruatie lipsa
- 4sunt gravida?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 5lipsa menstruatiei de doua luni
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 0este adevărat ?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 2Plicuri Inofem Duo
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: