Fără menstruație poți rămâne?

13-01-2018
Marinabvlgari
Nu este medic/terapeut
Marinabvlgari
Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii
0
14-01-2018, ora 10:55
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
1
14-01-2018, ora 15:58
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
0
15-01-2018, ora 10:51
Marinabvlgari
Nu este medic/terapeut
Marinabvlgari
Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt însărcinată?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.