Fără menstruație poți rămâne?

Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii

Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.

Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.

Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 2pot fi insarcinata?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 12Însărcinată sau nu?!
- 1sunt gravida?
- 3CM peste sarcina?
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 1Sarcină sau nu?!
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: