fara orgasm si fara placere

16-01-2018
georgijessi
Nu este medic/terapeut
georgijessi
Buna ziua! Am 17 ani si am inceput viata sexuala acum 6 luni cu un baiat de 18. Am facut 6 contacte sexuale, dar nu am avut orgasm si nu am simt o placere anume. As vrea sa stiu daca e ceva normal avand in vedere ca viata sexuala e la inceput sau am eu o problema (am citit multe chestii pe internet care spuneau ca poti fi frigid etc). Il iubesc foarte mult si a-si dori sa stiu daca vine de la mine sau de la el.
6 comentarii
1
17-01-2018, ora 04:24
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
Si dacă vrei sa canti la acordeon nu o sa reușești dupa a 6 ora de curs dar nu trebuie sa te alarmezi într-un final dupa mai multe ore o sa canti bine sau o sa ti dai seama ca nu ai talent deloc.. Asa e si cu amorul.
Ideea este ca nimeni nu iti poate răspunde clar la intrebarea ta, poate doar Baba Vanga dar eu nu as crede ce spune :)
0
17-01-2018, ora 10:54
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Educatia sexuala lasa de dorit in randul adolescentilor. Poti afla singur raspunsul la intrebarile care te framanta daca esti dispus sa citesti. Fata nevazuta a homosexualitatii Libraria Jovis la pret de 15.00 lei – o gasesti pe net sau in engleza, daca esti cunoscator, sunt niste studii despre fidelitate, monogamie, violenta in randul cuplurilor de homosexuali si lesbiene in California - All Academic research- Intri aici si gasesti informatiile in format elecronic. Toate cele bune!
0
09-07-2018, ora 10:53
cami01
Nu este medic/terapeut
cami01
Hei! Ti-ai rezolvat problema? Ma interesează mult sa știu
0
10-12-2019, ora 13:08
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Frigiditatea se tratează. Consulta un psihiatru sau endocrinolog!
0
16-01-2020, ora 14:04
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Frigiditatea, un termen larg folosit, nu exista in limbajul psihologic sau medical profesionist. In intelegerea populara, termenul de frigiditate, se refera probabil la femeia care, dintr-un motiv sau altul, nu e interesata, dornica de sex sau dupa cum se vede mai sus, nu poate sa atinga orgasmul.

In limbaj specializat, vorbim insa de mai multe categorii de simptome si obstacole asociate lipsei de motivatie sexuala la femeie sau a lipsei orgasmului. In special la inceput de drum in sexualitate e important sa nu te bazezi pe cele de pe net pentru a intelege ce se intampla. Pentru a nu amplifica inutil acest obstacol initial iti sugerez sa discuti despre situatia ta cu un psihosexolog. Sa ajungi din timp sa discuti despre sexualitate si despre acest obstacol face parte din ‘tratamentul problemei’.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
15-04-2020, ora 17:35
Ioana Maria
Nu este medic/terapeut
Ioana Maria
De ce ma gadil când prietenul meu vrea sa ma pupe pe corp?
Sau sa ma stimuleze pe cale orală ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: