fata aspra, uscata si pori mari rosii.help!

26-01-2009
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
am un ten super complicat, nu stiu ce sa mai folosesc, in anotimpul rece am pe fata ca niste cosulete dar sunt mici si rosii si multe, mai bine puncte iesite in afara..k nu sunt cosuri! imi apar numai pe Obraji si pe Brate! vara si primavara nu ma probleme, pielea devine cat de cat fina, e normala!am mai folosit taratza knd faceam baie, la sfatul un dermatolog!dar fata tot la fel mi.a ramas.dak se poate va trimit si poza...numai sa imi da.ti un sfat bun va rog!
va multumec!
5 comentarii
0
26-01-2009, ora 14:15
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Foloseste minimum 21 de zile masca cu argila alba. Dupa ce te speli unge-te cu crema apidermin. De asemenea, foarte bine face sa te stergi pe pielea curata cu bitter suedez (bano). Nu te mai spala cu sapun, cauta o solutie mai putin agresivaRezultatele au fost excelente in cazul meu. Sanatate deplina!
0
26-01-2009, ora 19:34
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
teosophia nu stiu ce e bitter suedez (bano) te referi cumva la bautura aceea alcoolik? nu folosesc sapun sub nici o forma ptk am tenul uscat deja...cred ca o data la saptamana ma spal cu un gel de curatare atat...nu folosesc fond de ten nici alte porcarii, in schimb folosesc crema neaparat...poate nu e crema aia buna...si am folosit apidermin mult timp...la fel..:(
0
26-01-2009, ora 21:15
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Bitterul il poti cumpara de la magazinele de naturiste si de la farmacii, dar musai dai cu crema dupa aceea! Daca ai incercat atatea, ce sa zic, poate ar fi bine sa stai de vorba cu un endocrinolog sau cu un dermatolg cu rabdare, poate e de natura hormonala problema. Si nu mai folosi geluri de curatare din comert, oricat de bune sunt, tot contin chimicale...sa nu razi, dar stii cu ce ma spal eu pe fata si lasa o piele excelenta? Crema de barbierit. Calmeaza, curata tenul foarte bine! Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut mai mult. Numai Bine!
0
26-01-2009, ora 22:28
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
hai k observ ca imi raspunzi la toate intrebarile si iti multumesc! crezi k ar fi bine sa nu mai folosesc lotiunea tonik?? knd o dau pe fata simt o usturime mica..dar o simt! dar cik lotiunea tonik are o putere de curatare mult mai mare decat cea a apei simple.. si dupa ce folosesc lotiunea trebuie sa dau cu crema. aaa si seara e bine sa dau cu crema?de obicei nu dau las pielea sa respire dau doar dimineata atat..dar nu stiu dak e bine...! spune.mi u pls !cum faci?!
0
02-02-2009, ora 19:14
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
potoi folosii pentru curatarea tenului si spuma de ras :) este foarte buna si planda cu tenul :) sau cauta o spuma de curatare pentru ten. iar daca ai tenul gras incearac si o lotiune de curatare cu alcool si un demacheat asemanator. daca o ai uscanta cauta'ti produse pentru acel tip de ten :) si incearca doar creme si lotiuni naturale te ajuta foarte mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să-ți îngrijești fața uscată (sfaturi pentru bărbați)
  • Mi se usucă pielea după ce mă spăl pe față - ce să fac?
  • Remedii pentru pielea uscată
  • Principii corecte în îngrijirea pielii
  •