fata mea e varza

08-04-2008
danielapirvulescu
Nu este medic/terapeut
danielapirvulescu
Acum 8 ani mi-au aparut cosuri inchistate dupa si in ureche, cu fel si fel de unguente, mi-au trecut. Acum sunt extinse pe fata si apar ca niste mici umflaturi dar au luat-o si pe gat de la ureche in jos. Am incercat la mai multi dermatologi din Craiova tot felul te tratamente dar nimic. Apar si dispar. Pe fata mi-au ramas cicatrici in urma faptului ca am fost la cosmetica si le-a stors. Odata epiderma rupta nu se vindeca uniform ci formeaza cicatrici. Iarna sunt mai diminuate. Ar putea fi un microb? Am luat si antibiotice. Nimic. S-ar putea sa devin un monstru? Toata lumea se leaga de aspectul fetei mele. Nu e placut. Mi s-a propus arderea cu zapada carbonica, dar vreau sa inlatur cauza nu efectul.Sunt fumatoare. Ce sa fac? Multumesc.
3 comentarii
0
10-04-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In mod cert aveti o tulburare hormonala generata fie de o insuficienta ovariana, fie de o hipersecretie suprarenala. Ar trebui o investigatie ecografica pentru ovare si suprarenale, eventual o dozare de 17 cetosteroizi.
0
24-04-2008, ora 00:00
giovana_ate
Nu este medic/terapeut
giovana_ate
buna, m-am confruntat cu acneea pana acum la 29 de ani, acnee chistica, inflamata, urata si dureroasa.mi-a aparut prima data pe fatza si acum un an s-a extins si pe spate.am incercat multe tratamente naturiste, regim alimentar, creme de la izotixina, la skinoren, la retin A, si multe altele fara nici un rezultat. am ajuns la Cluj l-a un medic minunat care mi-a prescris androcur, spironolactona si diane 35. duap 3 luni de tratament mi-au ramas doar niste mici pete, iar dupa alte 3 luni au disparut si acelea...acum am fazta si spatele f curat. am facut 6 luni tratament si l-am oprit.deocamdata nu mi-a mai aparut nici un cos.
0
25-04-2008, ora 00:00
danielapirvulescu
Nu este medic/terapeut
danielapirvulescu
Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati dat speranta si Dumnezeu arata ca mai sunt oameni buni pe acest pamant. Va doresc tot binele din lume si PASTE FERICIT.
CHRISTOS A INVIAT!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •