febra si varsaturi decateva zile
Buna seara,
am o intrebare si anume:de cateva zile acuz febra mare, dureri musculare si voma numai la ingerare lichide, nu si la mancare si stare generala foarte proasta in sensul ca simt nevoia mereu sa stau jos si simt o temperatura mare interna.simptomatologia carei boli poate fi si carei specialitati medicala ar trebui sa ma adresez?va multumesc
am o intrebare si anume:de cateva zile acuz febra mare, dureri musculare si voma numai la ingerare lichide, nu si la mancare si stare generala foarte proasta in sensul ca simt nevoia mereu sa stau jos si simt o temperatura mare interna.simptomatologia carei boli poate fi si carei specialitati medicala ar trebui sa ma adresez?va multumesc
1 comentarii
Par sa fie simptomele unei infectii virale. Ar trebui sa va adresati întâi medicului de familie. Pana atunci hidratare, antiinflamatorii si vitamine. Febra trebuie evaluata cu termometrul !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3face febra mare si nu stiu de la ce?
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 5Tromboza cerebrala-urgent
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 1febra de 10 zile?
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 0Febra mare!
- 1Gat - urechi
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 1Raceala/gripa/meningita
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
- 0Febra fara motiv
Mai multe informații despre: Varsaturile Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: