febra si varsaturi decateva zile
Buna seara,
am o intrebare si anume:de cateva zile acuz febra mare, dureri musculare si voma numai la ingerare lichide, nu si la mancare si stare generala foarte proasta in sensul ca simt nevoia mereu sa stau jos si simt o temperatura mare interna.simptomatologia carei boli poate fi si carei specialitati medicala ar trebui sa ma adresez?va multumesc
am o intrebare si anume:de cateva zile acuz febra mare, dureri musculare si voma numai la ingerare lichide, nu si la mancare si stare generala foarte proasta in sensul ca simt nevoia mereu sa stau jos si simt o temperatura mare interna.simptomatologia carei boli poate fi si carei specialitati medicala ar trebui sa ma adresez?va multumesc
1 comentarii
Par sa fie simptomele unei infectii virale. Ar trebui sa va adresati întâi medicului de familie. Pana atunci hidratare, antiinflamatorii si vitamine. Febra trebuie evaluata cu termometrul !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Puroi amigdale, febra mare.
- 1febra ciclica lunara
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 4febra si frisoanele
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 1Febra si secretii nazale
- 0Febra mare!
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 3otita la urechea dreapta si faringoamigdalita
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 3Vomit orice mananc! Ajutor!!
- 1Raceala/gripa/meningita
- 0Febra dupa amoxicilin 7 zile
Mai multe informații despre: Varsaturile Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: