Fecundarea ovulului - risc sarcina
Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 10posibila sarcina
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 2Sunt insarcinata?
- 12lipsa ovulatie
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 0Anticonceptionale
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: