Fecundarea ovulului - risc sarcina

Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 5vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 0Sint insarcinatà ?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 1perioda fertila
- 3buna ziua
- 5Este posibila o sarcină?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 0sunt insarcinata?
- 3Posibil sarcina?
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 2Sex oral
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: