Fecundarea ovulului - risc sarcina
Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Pot fi insarcinata?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 1perioda fertila
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 1posibila sarcina?
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 3sarcina sau nu?
- 0sunt gravida?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 0Risc de sarcina ?
- 1Sarcina?
- 2Insarcinata?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: