Fecundarea ovulului - risc sarcina
Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 7grosime endometru
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 0cum calculez perioada fertila daca mia fenic CM de 2 ori???
- 0oare sunt insarcinata?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 2cum imi pot calcula perioada fertila?
- 3posibila sarcina?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 18Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: