Fecundarea ovulului - risc sarcina
Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 1sunt insarcinata?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 4sunt insarcinata?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 1Sarcina
- 6cand este ovulatia?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: