Fecundarea ovulului - risc sarcina
Este adevarat ca ovulul eliminat de femeie la ovulatie traieste doar 24h maxim 48h? Deci sa zicem ca in cazul teoretic, daca dupa 48h din momentul cand s-a produs ovulatia, acesta nu a intalnit un spermatozoid, el se "Descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie?
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat cu partenera la 4 zile dupa ziua ovulatiei (conform calendar menstrual), eu ejaculand in afara vaginului si ne este teama de o eventuala sarcina.
Ea nu s-a simtit foarte bine in ziua ovulatiei, a avut dureri foarte mari de san, asta ducandune cu gandul ca, calendarul a fost ok pentru luna asta si chiar atunci ea ovula.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 32 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act