Fimoza

14-08-2011
DoNuts
Nu este medic/terapeut
DoNuts
Buna ziua.probabil ca mai este deschis acest subiect pe forumul dumneavoastra dar sunt putin cam disperat si nu am timp prea mult sa caut..Deci...am 20 de ani..si sufar de ceea ce se numeste fimoza...ce trebuie sa fac pana nu e prea tarziu...as vrea un tratament daca exista pentru a ma trata singur deoarece vreau sa fie cat mai confidentiala toata treaba..Va Multumesc!!!
5 comentarii
0
14-08-2011, ora 21:20
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca esti asigurat ia o trimitere de la medicul e familie si urgent la chirurg..fimoza nu se poate trata acasa si nici nu poti sta asa doar pentru ca ti-e rusine de medici.mai devreme sau mai tarziu [ eu te asigur ca mai devreme decat crezi ] pot apare complicatii si nu cred ca le doresti, fiind vorba de un organ foarte sensibil...Deci lasa pudoarea de-o parte si mergi cu curaj la un chirurg...nu va sari pe tine sa te opereze cum te vede, te va consulta si va decide ce-i de facut..
0
14-08-2011, ora 21:32
DoNuts
Nu este medic/terapeut
DoNuts
Este normal ca in timpul decalotarii cand ating sa simt dureri..adica un fel de usturimi nu stiu cum sa explic
0
14-08-2011, ora 21:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e normal, decalotarea se face fara durere..invata sa ai curaj, esti barbat si vei lua in viata fel de fel de decizii, mergi la un medic.e mai bine sa decida oameni special pregatiti in astfel de probleme.
0
15-08-2011, ora 02:54
DoNuts
Nu este medic/terapeut
DoNuts
Va multumesc foarte mult...am decis sa consult un specialist..dupa parerea dumneavoastra ca doctor ce credeti ca este de facut pentru tratarea fimozei in cazul meu..pentru ca trebuie sa plec in strainatate si daca este vorba de ceva tratament banuiesc, ca il pot aplica si acolo conform indicatiilor date de medic..dar daca este nevoie de operatie trebuie sa stiu sa-mi aman calatoria.Stiu ca ati mai precizat si in comentariile anterioare ca o sa decida Dl doctor ce trebuie facut dar voiam doar o parere de la Dvs.Multumesc inca o data pentru sfaturile primite.Sanatate
0
16-08-2011, ora 20:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Se decide in momentul consultatiei..daca neaparat e nevoie cat mai urgenta de a se interveni, poate ca se va face imediat, procedura e simpla, recuperarea nu e lunga si nu va trebui sa amani plecarea...cu cat vei merge mai repede la medic cu atat vei fi in avantaj...Sau poate ca nu va fi nevoie de nici o interventie..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •