Fisuri in bulbul duodenal
Am, , Fisuri in bulbul duodenal, , vazute in urma gastroendoscopiei. Am primit de la medic doar medicamentul, , Controloc, ,. Am luat de 2 ori cate 1 luna. Am tinut regim, dar durerile apar in continuare de 2 ani. Va ror sa-mi spuneti ce medicamete ar vindeca aceste fisuri.MULTUMESC.
2 comentarii
Cred ca este vorba despre o boala ulceroasa; s-au facut si investigatii pentru evidentierea Helicobacter pylori(biopsie de mucoasa gastrica si cultura, test de detectare a ureazei sau test serologic cu masurarea Ig M, IgG, IgA anti H.pylori) ? Pana la 95% din pacientii cu ulcer duodenal sunt colonizati cu Helicobacter pylori.Tratamentul bolii ulceroase se face sub supravegherea medicului gastroenterolog, initial cu omeprazol, claritromicina si amoxicilina timp de 14 zile; eficienta tratamentului este controlata prin dozarea cantitativa a Ig G antiH.pylori;in cazul in care nu se obtin rezultate, se recomanda o alta schema terapeutica(omeprazol+preparate de bismut +metronidazol+tetraciclina);numai bine
Multumesc mult elina. Am facut analiza pt.H.pylori la doua laboratoare din Timisoara pt ca m-am gandit ca prima poate nu a fost bine facuta si a iesit negativa la ambele, deci nu aceasta bacterie este cauza. Deci in acest caz cred ca ar trebui sa existe un tratament dar fara antibiotice. Nu stiu de ce medicul gastroenterolog, , renumit, , in Timisoara (Ar merita sa-i dau si numele ca cere doar bani, dar nu te ajuta cu nimic) insista cu, , Controloc, , care NU VINDECA. Multumesc si astept un medicament pt vindecare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?