flatulenta
Buna ziua,
Am o problema si sincer nu stiu cum sa o rezolv deoarece nu am timp sa ajung la medic :(.
In urma cu o luna am inceput sa iau analgezice si antibiotice (totul recomandat de stomatolog) insa nu am luat si un pansament gastric. Am inceput sa am niste arsuri de stomac cumplite. La inceput erau tot timpul iar apoi doar dupa ce mancam, indiferent ce mancam. Am scos in perioada respectiva din meniu citricele, ceapa, usturoiul.
Intre timp am scapat de arsuri insa am ramas cu o flatulenta care e zilnica si miroase foarte foarte rau.
Nu am probleme cu tranzitul intestinal insa cred ca am inceput sa ma balonez (zic cred pentru ca asta banuiesc ca inseamna sa te balonezi - nu am avut probleme pana acum).
Ce imi recomandati sa fac?
Am o problema si sincer nu stiu cum sa o rezolv deoarece nu am timp sa ajung la medic :(.
In urma cu o luna am inceput sa iau analgezice si antibiotice (totul recomandat de stomatolog) insa nu am luat si un pansament gastric. Am inceput sa am niste arsuri de stomac cumplite. La inceput erau tot timpul iar apoi doar dupa ce mancam, indiferent ce mancam. Am scos in perioada respectiva din meniu citricele, ceapa, usturoiul.
Intre timp am scapat de arsuri insa am ramas cu o flatulenta care e zilnica si miroase foarte foarte rau.
Nu am probleme cu tranzitul intestinal insa cred ca am inceput sa ma balonez (zic cred pentru ca asta banuiesc ca inseamna sa te balonezi - nu am avut probleme pana acum).
Ce imi recomandati sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sufar de balonare de foarte multi ani (mai mult de 10)
- 4Dieta pentru oxalati
- 5balonare.. multe alimente imi produc disconfort si flatulenta
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 9efectele doxicilinei
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 4Balonare permanenta-duodenita
- 3de la flixotide te poti imbalona?
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 3balonare partea stanga
- 2durere abdominala si balonare
- 2Dureri abdominale
- 1Durere abdominala spontana cu balonare
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 2Probleme digestie