flatulenta si balonare
vreau si eu sa cer un sfat. sunt studenta, am un ritm de viata (destul de) infernal, sunt mai toata ziua plecata, mananc fructe, legume, feculente si mai putina carne sau lactate. seara ma doare aproape intotdeauna stomacul (e umflat) si sufar de flatulenta aproape pe parcursul intregii zile. presupun ca e o problema de digestie... ce ma sfatuiti sa fac? exista medicamente pentru asa ceva?
1 comentarii
Incearca totusi sa ai o dieta mai echilibrata. Fructele si legumele sunt foarte sanatoase, dar predispun (mai ales fructele) la meteorism si flatulenta.
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 16Stomac sau fiere?
- 4Dieta pentru oxalati
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 9vreun remediu natural?
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 8scaun putin decolorat
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 0Stomac, balonare - remediu?
- 6Tratament constipatie si balonare
- 2Ma simt balonata mereu
- 1Balonare si crampe
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 0Senzație de balonare
- 2Colon iritabil fara durere? Este posibil?
Mai multe informații despre: Flatulenta Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: