flatulenta si balonare
vreau si eu sa cer un sfat. sunt studenta, am un ritm de viata (destul de) infernal, sunt mai toata ziua plecata, mananc fructe, legume, feculente si mai putina carne sau lactate. seara ma doare aproape intotdeauna stomacul (e umflat) si sufar de flatulenta aproape pe parcursul intregii zile. presupun ca e o problema de digestie... ce ma sfatuiti sa fac? exista medicamente pentru asa ceva?
1 comentarii
Incearca totusi sa ai o dieta mai echilibrata. Fructele si legumele sunt foarte sanatoase, dar predispun (mai ales fructele) la meteorism si flatulenta.
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Ca medicamente poti folosi carbunele medicinal sau mai sunt pe piata produse naturiste ce combat meteorismul. Nu uita insa de dieta variata!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 13greturi, balonari
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6gastrita si altele...
- 10boala celiaca!
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 1Colon iritabil sau gaze in stomac? remedii..
- 1Scaune moi si cu resturi alimentare foarte vizibile
- 2balonare gaze şi presiune abdomen drept
- 0balonare, dureri abdominale, hemoroizi, sange scaun + consistenta moale, lichidiana
- 4Colon iritabil ?
- 0Intoleranță la gluten
- 1Durere de stomac si balonare
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
- 6Balonare si bolboroseli intestinale.
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
Mai multe informații despre: Flatulenta Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: