Fluturii din stomac, care mi-au creat probleme:))

15-07-2012
indragostitul
Nu este medic/terapeut
indragostitul
Acum 2 zile urma sa ma vad cu o fata, pe la 5 m-am pus sa mananc desi nu prea aveam pofta, aveam emotiile acelea, stiti voi, am mancat fortat, dar am si vomat. A 2-a zi am avut o senzatie de oboseala, a inceput sa imi bolboroseasca putin stomacul, si iar am mancat fortat, dar nu am vomat. Astazi am aceeasi problema numai ca la pranz am mancat bine, dar am o stare de oboseala, am avut foarte putin scaunul negru, ma simt balonat si am senzatia aceea de fluturasi si daca ma asez la masa mananc ce mananc si imi vine o senzatie de greata.

Am vreo problema la stomac, gen hepatita, colon iritabil din cate am citit pe aici, sau doar mi-am dat stomacul peste cap ca m-am fortat sa mananc, ori sunt doar indragostit?

PS : Ah da si parca mi-a scazut putin pofta de mancare, mentionez ca am mai avut odata aceasta problema, numai ca eram foarte stresat cu scoala:), dar a trecut repede.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici