Flux menstrual redus, Dureri lombare

17-08-2009
sirbu cristina
Nu este medic/terapeut
sirbu cristina
Buna ziua, de mai bine de trei luni ciclul menstrual mi s-a redus de la 3-4 zile la 1 zi. Am luat mai multe teste de sarcina care au iesit toate negative. Saptamina trecuta am fost la o clinica de ginegologie la un control, dar am plecat de acolo la fel de nelamurita cum intrasem. Simptomele pe care le-am spus medicului sint: 1. menstruatie de numai 1 zi si 2. dureri lombare mai ales noaptea, mi-e foarte greu sa gasesc o pozitie in care sa nu ma mai doara spatele jos. Dupa consult si eco, medicul mi-a spus ca din punct de vedere fiziologic sint perfect sanatoasa, si ca probabil e vorba de o "schimbare de ritm hormonal".
Cu toate acestea eu nu dorm noaptea, ma chinui sa adorm cu aceasta durere surda, ma trezesc cu ea, si tot asa. Si mai e si problema ciclului, care e foarte redus, chiar si in acea zi cind vine, e putin... Daca poate cineva sa imi spuna ce poate fi, ce sa fac, unde sa ma duc, la ce medic, va rog mult de tot ajutati-ma.
1 comentarii
1
17-08-2009, ora 10:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca doriti vindecare consultati un medic hoemopat cu experienta. Toate simptomele pe care le aveti sunt tipice unui anumit remediu homeopat care va va aduce vindecare.
Cu medicina clasica asa ceva este imposibil de vindecat.
Adaugă un comentariu / răspuns