Foitele chinezesti - exista vreun risc?
Buna !
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
1 comentarii
Da, nu ai pus foitele juste..dar nu te speria, nu ai ramas insarcinata daca spui ca ejacularea a fost externa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4recomandari pt o contraceptie cat mai sigura..
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 3ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 3contraceptia la 39 de ani
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 48Steriletul sau dispozitivul Mirela?
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 5Contraceptive moderne
- 33Nelamuriri Artizia
- 2contraceptie important
- 1Inelul si contraceptia
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 3Când trebuie introdus inelul Nuva Ring
- 0Novaring
Mai multe informații despre: inelul contraceptiv contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: