Foitele chinezesti - exista vreun risc?
Buna !
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
1 comentarii
Da, nu ai pus foitele juste..dar nu te speria, nu ai ramas insarcinata daca spui ca ejacularea a fost externa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 2contraceptia dupa varsta de 37 ani
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 5Contraceptive moderne
- 11Metoda coitului intrerupt
- 3Contraceptie
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 1Ce contraceptive sunt sigure?
- 2Metode de contraceptie
- 7contraceptie raspuns urgent
Mai multe informații despre: inelul contraceptiv contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: