Formare hepatita
buna am 22 de ani fac sala iau proteine optimum (concetrat proteic sunt endomorf am un metabolism foarte lent)de 5 ori pe saptmana am 85 de kg si 1:83 intaltime si din 2 in 2 zile imi fac un shake cu 3 oua si 300 de ml de lapte.
Zilnic mananc cremvusti de pui piept de pui carne de vita cu mazare totul prajit pe gratar de aragaz fara ulei pentru ma ingras foarte repede nu am probleme cu tiroida am fost la endocrinolog mi-a spus ca sunt ok cu metabolismul.
Zilele trecute un prieten de-al meu de la sala a facut hepatita eu as dori sa stiu cum pot sa fac sa combin daca se poate desigur si suplimentele nutritia ca sa nu ajung ca el sa fac hepatita.
Bine prietenul meu si exagera manca oua crude si branza salam fara paine ducea foarte la extrem si era culturist profesionist pana in urma cu cateva zile.
Va multumesc anticipat,
Zilnic mananc cremvusti de pui piept de pui carne de vita cu mazare totul prajit pe gratar de aragaz fara ulei pentru ma ingras foarte repede nu am probleme cu tiroida am fost la endocrinolog mi-a spus ca sunt ok cu metabolismul.
Zilele trecute un prieten de-al meu de la sala a facut hepatita eu as dori sa stiu cum pot sa fac sa combin daca se poate desigur si suplimentele nutritia ca sa nu ajung ca el sa fac hepatita.
Bine prietenul meu si exagera manca oua crude si branza salam fara paine ducea foarte la extrem si era culturist profesionist pana in urma cu cateva zile.
Va multumesc anticipat,
1 comentarii
In primul rand din cauza alimentatiei nu faci hepatita, daca mananci mai multe oua ca si normal, risti sa ai un colesterol foarte mare, dar pana la hepatita este o cale mai lunga.
Ar fii interesant de stiut ce tip ce hepatita a facut.
Exista mai multe tipuri de hepatita acuta virala: A, B, C, E.. Cea care este invocata( in zona noastra geografica) ca fiind legata de alimentatie este cea A; insa este necesar o lipsa de igiena elementara, ea se transmite prin contact interpersonal, virusul se extreta in fecale si apoi transmis la altii...
In cazul celorlalte cauze virale B, C caile de transmisie sunt altele: sange, sexuala, materiale nesterile-seringi, ace, etc.
Apoi mai exista alte cauze de hepatice acute: toxice(alcool, medicamente- si cine stie ce contin suplimentele pe care le luati), virale, etc.
Deci nu e obligatoriu ca vei face hepatita cu regimul pe care il ai acum!
Sanatate.
Ar fii interesant de stiut ce tip ce hepatita a facut.
Exista mai multe tipuri de hepatita acuta virala: A, B, C, E.. Cea care este invocata( in zona noastra geografica) ca fiind legata de alimentatie este cea A; insa este necesar o lipsa de igiena elementara, ea se transmite prin contact interpersonal, virusul se extreta in fecale si apoi transmis la altii...
In cazul celorlalte cauze virale B, C caile de transmisie sunt altele: sange, sexuala, materiale nesterile-seringi, ace, etc.
Apoi mai exista alte cauze de hepatice acute: toxice(alcool, medicamente- si cine stie ce contin suplimentele pe care le luati), virale, etc.
Deci nu e obligatoriu ca vei face hepatita cu regimul pe care il ai acum!
Sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial