Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
Buna seara,
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
1 comentarii
Bună ziua.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 1Suferiti de constipatie? Doriti sa va detoxifiati organismul?
- 4Cum se poate trata constipatia?
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 1constipatia cronica
- 4digestie... am scaun o data la 2-3 zile chiar si 4 cateodata
- 20constipatie cronica la un copil de un an jumate
- 0constipatie - remediu
- 3constipatie...
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 1De fiecare data cind maninc banane, ma constip
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 7Ciroza, fara alcoolism
- 6Constipatia are leac!
- 3Constipatie cronica - analize
- 0Umflatura nedureroasa in jurul anusului
- 1Hemoroid sau furuncul
- 0Dureri de spate, constipatie sau deranjare la stomac
- 2Apariția unui mic nodul în zona anusului
- 2Terminație ciudata a anusului
Mai multe informații despre: Constipatia umflatura in zona anusului durerea brusca rectala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: