Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
Buna seara,
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
1 comentarii
Bună ziua.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Astept o soutie!!
- 4sunt constipata tot timpul, o metoda naturista stiti?
- 8Umflatura in zona anala
- 10constipatie de foarte multi ani
- 9Constipat ?
- 11dolicocolon sau boala hirschprung?
- 12constipatie (burta umflata)
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 2Constipatie insistenta
- 0Constipatie, limba incarcata
- 6Tratament constipatie si balonare
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 2Umflatura langa anus
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 7Apariție bizară in zona anusului
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 0Probleme gastro - am nevoie de un sfat va rog
- 2Constipatie cauza, dureri abdominale
Mai multe informații despre: Constipatia umflatura in zona anusului durerea brusca rectala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: