Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
Buna seara,
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
1 comentarii
Bună ziua.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura moale in anus
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 5dupa constipatie a ramas cu fisuri anale?
- 4constipatie
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 3Umflatura anala
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 5cum sa maninc sanatos si sa ma ingras putin?
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 6constipatie sau nu...!
- 1Umflatura zona anala
- 1Starea mea de sanatate imi da semne de intrebare????
- 3Cancer esofag
- 1Umflatura pe anus
- 1Furuncul? Fir de par incarnat sau Abces perianal?
- 2Probleme cu constipatia
- 0Umflatura aproape de anus
Mai multe informații despre: Constipatia umflatura in zona anusului durerea brusca rectala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: