Fractură maleolară tibială.

26-03-2012
Diana M.
Nu este medic/terapeut
Diana M.
Bună ziua, numele meu este Diana şi am 14 ani.Am avut un accident de maşină acum 2 luni.Am mers la spital şi mi s-a spus că am, , Fractură maleolară tibială dreaptă cu deplasare, ,.Am fost operată.. şi mi s-au pus, , 2 cleme, , aşa mi.a zis doctorul.Am fost internată o săptămână, după care mi s.a dat drumul şi urma să vin după 6 săptămâni la control.
Am venit la control, mi s.au făcut radiografii şi doctorul a spus că sunt foarte bine şi că osul s.a prins.
Am fost operată din nou, pentru a îmi scoate acele, , cleme, , după care m.au trimis acasă şi mi.au pus gips din nou.spunându.mi să îl mai ţin 2 săptămâni.A trecut o săptămânp jumătate...de când îl ţin şi mă simt foarte bine, nici nu mă doare.
Aş vrea să vă întreb dacă o să pot merge după ce îmi voi da gipsul jos, sau va mai trebui să aştept o vreme?
Vă mulţumesc anticipat!
1 comentarii
0
26-03-2012, ora 21:40
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza sa vedem radiografiile pre si postoperatorii si cele actuale, altfel nu ne putem da seama ce s-a intamplat si cat de corecta a fost operatia
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul