frenotomie

16-04-2013
denis1234
Nu este medic/terapeut
denis1234
Am 19 ani, si as dorii sa imi fac o frenotomie. Asa cred ca se numeste din ce am mai cautat pana acum, inainte sa aflu de site-ul dumneavoastra. Mai exact, am o relatie stabila de 1 an de zile, si de la un timp, am observat mici fisuri pe asa numita 'ata penisului'. As dorii sa tai aceasta ata, deoarece consider ca m-as simtii mai bine si in timpul actului sexual, dar si din punct de vedere estetic. Am cautat medici in Timisoara, si am intrebat, insa mi s-au spus preturi exorbitante. Mi-ati putea recomanda un medic va rog, sau o alta posibilitate de a ajunge la acelasi rezultat? Considerati ca ar fi in regula daca prietena mea ar taia aceasta ata, cu o lama, printro-o mica incizie in dreptul fisurilor deja existente, sub actiunea unui anesteziant local, si cu dezinfectarea prealabila a lamei si penisului? Desigur cu manusi, sa nu existe riscuri de infectie si dupa incizie sa aplice rivanol pentru vindecare si un pansament steril? Va rog sa imi dati un sfat urgent, am nevoie sa rezolv pana luni, pentru ca apoi va trebui sa plec din oras.

Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
19-04-2013, ora 21:53
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Nu este neapărat nevoie să faci asta, activitatea sexuală este mai plăcută cu frenul intact dacă permite decalotarea, trebuie doar să înveţi câteva metode pentru autocontrol.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici