frenul penisului
Salutare, am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala pe la varsta de 15 ani. si nu mi s-a rupt ata penisului deloc.
Cu prietena mea sunt de 2 ani, ea era virgina si mie nu mi s-a rupt ata penisului.este vre-o problema ? nu ma doare absolut deloc, nu am nicio problema pot decalota complet si pot trage si putin mai tare de piele ca tot nu ma doare, dar am auzit ca daca ata penisului nu s-a rupt opreste cresterea penisului.cu toate ca ma simt foarte bine cum sunt acum si ca grosime si ca marime, dar sunt curios daca este adevat.
Astept si eu cateva raspunsuri, va multumesc frumos !
Cu prietena mea sunt de 2 ani, ea era virgina si mie nu mi s-a rupt ata penisului.este vre-o problema ? nu ma doare absolut deloc, nu am nicio problema pot decalota complet si pot trage si putin mai tare de piele ca tot nu ma doare, dar am auzit ca daca ata penisului nu s-a rupt opreste cresterea penisului.cu toate ca ma simt foarte bine cum sunt acum si ca grosime si ca marime, dar sunt curios daca este adevat.
Astept si eu cateva raspunsuri, va multumesc frumos !
1 comentarii
mda, chiar nu se incumeta nimeni sa-mi raspunda si mie ? Astept un raspuns va rog mult !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.