Frica de sex..

28-06-2017
Mrel1324
Nu este medic/terapeut
Mrel1324
Buna seara. Eu si prietena mea avem 2 ani împreună. Ea s-au gândit să ne începem viața sexuală dar eu am amânat că mie frica sa o las gravidă. Nu știu să folosesc prezervativ.. anticoncepționale clar nu. Prezervativul e singura soluției dar nu știu să îl pun deși am văzut atâtea tutoriale. Am incercat să pun eu unul când aveam penisul in erecție dar doar până la jumătate era rulat. Mă deranjează prepuțul și ața sau cum de cheamă iar la medic mie rușine să merg că va spune părinților..sunt major dar..înțelegeți. ce pot face? De la cine să învăț..cum sa fac sa nu se rupă? Mie teama..
4 comentarii
0
29-06-2017, ora 21:34
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Poate parea de bun simt, dar o consultatie la privat (medic urolog/androlog) te-ar scoate din impas. Chiar daca nu e cu bilet de trimitere, macar e o investitie, in cazul in care te jenezi in ideea ca medicul de familie ar putea vorbi cu parintii tai despre asta (desi, major fiind, orice medic competent si responsabil iti respecta intimitatea). Este pacat sa nu va puteti bucura deplin si in siguranta de relatia voastra.
0
29-06-2017, ora 23:25
Mrel1324
Nu este medic/terapeut
Mrel1324
Și cum fac sa nu se rupă prezervativul? Mie prea frica sa facem asta..mai ales că după ce o sa se termine placerea o sa fiu stresat sa ii vina menstruația. Și până când vine..trece greu timpul..daca vine..Abia am terminat liceul și nu prea știu despre viața sexuală că nu m-a învățat nimeni..un sfat? Tata sau mama nu că niciodată nu mi-au vorbit de lucruri de genul și mă tem sa nu se enerveaze și să îmi iau bătaie.
0
30-06-2017, ora 08:38
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Daca ai in oras o clinica de planificare familiala, acolo iti pot arata cum se pune astfel incat sa nu se rupa. Acelasi lucru ti-l poate demonstra un medic urolog/androlog cu rabdare, de aceea sugeram o astfel de consultatie. In caz de urgenta, repet, de urgenta, (daca se rupe) exista asa numita pilula de a doua zi. Daca e nevoie, ca sa nu existe probleme din cauza frecarii, poti folosi un lubrifiant (dar nu altceva-creme de ex, ca se poate rupe). Alege marimea care ti se potriveste (si ca lungime, dar, mai ales ca circumferinta), ca nu ramana inauntru.
Tu iti cunosti mai bine parintii decat oricine, dar, daca nu esti 100% convins ca ar reactiona urat, e bine sa vorbesti cu ei, orice parinte ar fi mai fericit ca are un copil intelept si responsabil (se gandeste la sanatatea lui si a prietenei, la viitorul lui si al ei-o sarcina implica multe).
0
30-06-2017, ora 23:12
Mrel1324
Nu este medic/terapeut
Mrel1324
Am înțeles..mulțumesc de sfaturi. Știe cineva daca prezervativele LoveSex sau Durex sunt foarte bune ? Mă refer la ambele
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •