fumatul

Vărstă: 32, hemofilie tip A formă medie.
Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex. Incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg. Intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.
Vă mulţumesc.
Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex. Incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg. Intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.
Vă mulţumesc.
2 comentarii

Ceea ce poate sa va faca rau este fumatul, nu nicorette...Fumatul daca a ajuns sa produca ulcer, din cauza hemofiliei, acest ulcer poate singera si evident nu e bine...

Poate cineva sa-mi spuna cit s-a ingrasat dupa folosirea Nicoretului?Nu este obligatoriu ingrasatul?As vrea sa incep tratamentul cu Nicoret, am citit mai multe mesaje ale celor care l-au folosit dar nimeni nu spune daca te ingrasi sau nu dupa el?Stie cineva ce se intimpla cu kilogramele?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 4Palpitatii care au mai scazut din intensitate, dar tot le mai simt + fumat
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 6fumatul... cam de 10 ani, acum fumez mai mult
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 423 de ani, 10 ani fumator, 1 pachet pe zi
- 6prietenul meu nu vrea sa renunte la fumat
- 9labila psihic?
- 2Dureri cand respir, raguseala mereu (sunt fumatoare)
- 4Partea dreapta amortita
- 6Posibil o gastrita?
- 1fumul de tigare tbc
- 6Cum scap de depresie?
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 1Am gatul inflamat!!
- 3Diagnostic tumoare
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: