fumatul, scaun cu sange...

Vărstă:32, hemofilie tip A formă medie.Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex.incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg.intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.Vă mulţumesc.
3 comentarii

Medicamentele pe care le luati nu au nicio legatura cu nicorette.Pt tigari puteti lua.Daca nu ati fost diagnosticat cu hemoroizi ar fi bine sa efectuati o rectoscopie.Despre scaunul cu sange ar fi bine sa-mi spuneti daca are aspect de pacura sau de sange proaspat.

Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?

Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune cu sange
- 3scaune cu sange de vreo 2-3 ani
- 13Nu ma simt bine
- 10intrebare: karissa si fumatul
- 10ce sa cred?
- 3hemoleucograma... si alte analize
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 4Astmul si fumatul
- 6fumatul... cam de 10 ani, acum fumez mai mult
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 14Clubul 'Azi Renunt'
- 1scaun cu sangerare
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 18Nasul si gatul
- 4Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
- 5usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
- 1Anxietate cancer gat
Mai multe informații despre: Fumatul Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: