fumatul, scaun cu sange...
Vărstă:32, hemofilie tip A formă medie.Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex.incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg.intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.Vă mulţumesc.
3 comentarii
Medicamentele pe care le luati nu au nicio legatura cu nicorette.Pt tigari puteti lua.Daca nu ati fost diagnosticat cu hemoroizi ar fi bine sa efectuati o rectoscopie.Despre scaunul cu sange ar fi bine sa-mi spuneti daca are aspect de pacura sau de sange proaspat.
Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?
Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10TBC si fumatul
- 3scaune cu sange
- 4am niste junghiuri in partea inimii
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 20rinita vasomotorie
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 5Scaun cu sange.. de ce sufar?
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 2vreau sa stiu cat de grav am ajuns daca fumez de 2 luni
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 0scaun cu sange si mucus
- 2fumatul dupa ablatie
- 1Imi vine sa vars cand fumez!Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 2tumori benigne si cancer
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 14scaun cu sange
- 1h pylori, fumat si antibiotice
- 1Sange in scaun
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Fumatul Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: