fumatul, scaun cu sange...
Vărstă:32, hemofilie tip A formă medie.Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex.incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg.intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.Vă mulţumesc.
3 comentarii
Medicamentele pe care le luati nu au nicio legatura cu nicorette.Pt tigari puteti lua.Daca nu ati fost diagnosticat cu hemoroizi ar fi bine sa efectuati o rectoscopie.Despre scaunul cu sange ar fi bine sa-mi spuneti daca are aspect de pacura sau de sange proaspat.
Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?
Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 2scaun cu sange, balonare
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 8boli digestive: scaun cu sange
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 6posibil cancer la plamani?
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 9labila psihic?
- 7Sinus deschis?
- 4scaun cu sange de doua ori
- 6jumate de tigara
- 3sange in scaun
- 1Sange in scaun
- 4Scaun cu mucus si sange.