Furazolidon luat zilnic...duce la.????

28-06-2018
Liliana9090
Nu este medic/terapeut
Liliana9090
Buna ziua. nu stiu ce sa ma mai fac! am cam 5 ani de cand am aceste atacuri de panica. pt ele mai iau xanax si sunt mai ok-ish. Ele pornesc in special de la frica de a nu face o indigestie cand sunt in oras, servici, oriunde in alta parte de cat acasa. imi este foarte frica pt ca nu exista zi in care eu sa nu iau furazolidon. chiar daca nu am nimic, iau preventiv ca sa scap de aceaste atacuri de panica! nu stiu ce sa mai fac!
imi este frica ca in timp sa nu ma afecteze. imi este frica de cancer de colon si alte lucruri. Spuneti-mi ce se poate intampla in organismul meu daca le iau zilnic, cu pauze de...6-7 zile uneori?!?
Pt atacurile de panica merg si la un psiholog, dar degeaba. O zi doua nu mai iau...si dupa.
1 comentarii
0
27-08-2018, ora 22:14
imt
Nu este medic/terapeut
imt
Probabil doar un doctor poate sa stie cu certitudine ce efecte au aceste pastile luate pe termen lung.Este bine ca ai apelat totuși la un psiholog. Cred ca trebuie sa o iei cu pasi marunti in incercarea de a scapa de aceste pastile incearca sa raresti zilele

Inteleg intr-o anumita măsură frica ta, dar spre deosebire de tine eu incepusem sa iau aceste pastile pentru ca eu chiar aveam probleme reale cu digestia ( atat acasa cat si in orice alt loc + multe simptome deranjante) si totusi nu luam zilnic, luam la cateva zile.

Precizez ca am renuntat la ele dupa cateva luni, desi ele imi ofereau un confort psihic. Am realizat ca pentru mine nu erau un ajutor real si cu timpul le-am redus pana la 0 desi inca ma deranjez la stomac ocazional. Pot trai si fara ele.

Dupa ani de zile, desi nu mi-am rezolvat problemele, am incercat sa nu mai ma gandesc ca daca mananc in oras sau oriunde este posibil sa ma deranjez la stomac. Nu face bine această gândire.Stiu ca este greu sa nu te mai gandesti mai ales ca este o obsesie dar trebuie sa incerci. Daca e sa se intample, asta este, nu este capat de lume, eu am patit-o de multe ori si sunt inca aici.


Tine cont ca totusi nu ai simptome fizice care sa te faca sa iei aceste pastile si lucreaza impreuna cu psihologul la gandirea ta.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.