furunculita?
Buna ziua,
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
8 comentarii
Furunculoza (nu "furunculita" !!!) este o infectie a pielii. Nu este cancer !
Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
Multumesc
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are o keratoza foniculara. Imi puteti spune cum se trateaza aceasta?
Ma scuzati. Am dat Trimite de prea multe ori. Nu mi-am dat seama:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 3limfocitom cutanat benign la copii
- 9infectii ?
- 7Mancarimi dupa baie
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 8Boala de piele sau alergie?
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 2Bubite pe piele
- 0Ma mananca pielea...
- 11mancarime puternica pe maini...va rog sa ma ajutati
- 1bubite rosii pe picioare
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 7Intoxicație sau alergie?
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 1Mâncărimi de piele
- 1Mâncărime puternica pe degete
- 0Mancarime Insuportabila
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: