furunculita?

Buna ziua,
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
8 comentarii

Furunculoza (nu "furunculita" !!!) este o infectie a pielii. Nu este cancer !

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are o keratoza foniculara. Imi puteti spune cum se trateaza aceasta?

Ma scuzati. Am dat Trimite de prea multe ori. Nu mi-am dat seama:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 2nu stiu exact ce este!
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 5bubite ca niste cosuri pe fese si pe pulpa piciorului
- 5umflarea buzelor si mancarime de piele
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 1Bube pe picioare
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 1Mancarime laba piciorului
- 1Bubite pe zona spatelui langa axile de sub brat