furunculoza

30-07-2011
chirica elena
Nu este medic/terapeut
chirica elena
ma numesc elena si va rog sa ma ajutati de o luna si trei saptamani ma chinui cu niste bube.am mers la 4 medici diferiti si mi-au dat fiecare cate un tratament diferit, dar la nici unul nu a dat rezultat. in prima faza mi-au dat augmentin 10 zile, solutie de betadina si unguient de pimafucin, pimafucort si fucidin. am terminat tratamentul vineri dimineata si disparusera dupa care sambata seara mi-au aparut mai multe decat am avut la inceput. am mers la alt medic care mi-a recomandat azitromicina sase zile, sapun lichid cu betadina si unguient de dermazin si tot ni mi-au trecut, una trecea si sapte ieseau. am mers la alt medic care mi-a recomandat sa fac 21 de injectii de un gr de oxacilina. le-am facut dar tot nu am vazut nicio imbunatatire.mentionez ca ma dor cumplit de tare au facut puroi si sunt f mari, am uitat sa mentionez ca sunt o persoana obeza de gradul trei si sunt insulinodependenta. va rog sa ma ajutati. cu stima si respect elena, iasi
1 comentarii
0
30-07-2011, ora 22:57
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
scrie la CAUTA PE FORUM, MIBAZON si citeste postul, , mibazon benefic sau nu", incerca si cu acest unguent, care este de fapt de uz veterinar.decizia iti apartine, dar citeste cu atentie toate postarile.sunt persoane care au avut succes.multa bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns