Galma picior

Buna ziua,
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
1 comentarii

Buna ziua,
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Fractura maleolara peroniana
- 7peroneu taiat ar fi trebuit sa-mi puna o tija?
- 164Disconfort in timpul mersului
- 8basicute mici pe degetele de la maini si pe picior
- 9dureri de picior
- 20Metatarsus quintus valgus
- 76fractura de calcaneu + dureri accentuate
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 5Infectie picior?
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 11durere laba piciorului
- 6Mont la picior de un an... nu este foarte dureros, dar ustura undeva in interior
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 6Am 4 degete la piciorul stang.
- 1carne care imi lateste laba piciorului
- 14Durere de picioare
- 1Laba piciorului umflata
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
Mai multe informații despre: Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: