Galma picior
Buna ziua,
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
1 comentarii
Buna ziua,
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39mancarimi in talpi
- 20Talpa piciorului
- 103dureri in talpa
- 6inflamatie picior, pielea se inroseste
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 5Durere legament (?) picior drept (laba picior)
- 76durere si umflatura a labei piciorului stang
- 68Ma doare osul din talpa, sub degetul al doilea
- 8basicute mici pe degetele de la maini si pe picior
- 20Metatarsus quintus valgus
- 9Descuamarea pielii pe talpi
- 6hematom picior drept
- 8Deformari ale degetelor de la maini si picioare din nastere
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 8Hallux rigidus
- 31fractura metatarsian 4 picior drept
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 20Durere laba piciorului noaptea şi mai ales dimineata