Galma picior
Buna ziua,
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
am de cativa ani o galma la piciorul drept care se poate observa doar cand pun presiune pe picioru respectiv, cand stau " pe vene " iar atunci cand De curand am inceput sa alerg iar galma respectiva se mentine umflata un timp si simt o " presiune " in picioare, o senzatie de picioare umflate si grele care dispare dupa cateva minute.
Va rog sa-mi dati un sfat, la anul voi sustine niste probe sportive si chiar nu stiu ce ma voi face.
Galma este situata intre tibie si fibula din ce vad intr-un desen explicativ pe net.
O zi buna.
1 comentarii
Buna ziua,
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Puteti sa faceti o echografie cutanata pentru a afla mai exact natura acestei foramatiuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22platfus si noduri la picioare
- 4capilare sparte la nivelul picioarelor
- 8rinichi bolnavi (cauza) - picioare umflate (efect)?
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 9Descuamarea pielii pe talpi
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 76fractura de calcaneu + dureri accentuate
- 9durerea din talpa piciorului - remediu homeopat
- 33Degetul mare de la picior umflat
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 6Scanare coloana vertebrala
- 9Am senzatia ca imi "fuge" piciorul
- 9contuzie picior stang
- 9Vanatai pe picioare