Galme in jurul anusului

Buna ziua.Mi au iesit de ieri cateva galme de marimea unui bob de fasole in jurul anusului.Sa fie oare hemoroizi/fisura anala?Va trece de la sine?
4 comentarii

Buna ziua, va recomand sa consultați un medic, gastroenterolog sau chirurg, poate fi vorba despre hemoroizi dar nu pot fi excluse si alte cauze precum polipii anali. Aveți nevoie de un examen proctologic.

Buna ziua.Multumesc pentru raspuns.Am fost la doctor si am fost diagnosticat cu tromoflebita hemoroidala externa.am tratament cu detralex si o crema unguenta.Puteti sa mi dati si alte sfaturi ce tin de regim, si de grabirea procesului de vindecare?Multumesc anticipat!

Buna ziua, dieta recomandata in boala hemoroidala este una bogata in fibre. Cel mai important este sa evitati constipatia, deci consumati multe fructe si legume, eventual tarate de psyllium cu multa apa.

Multumesc enorm.Mai am o ultima intrebare.Eu sunt gurmand de fel si mi place diversitatea in farfurie.Dupa vindecare imi voi permite mici scapari spre anumite alimente?sau bauturi?va trebui in permanenta sa mentin o dieta cu fibre si fructe si legume?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Hemoroizi?
- 13Hemoroizii astia..
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 3constipatia la varstnici
- 3dupa nasterea de cezariana, are hemoroizi
- 3tratare hemoroizi interni
- 5Am hemoroizi sau ceva mai rau?
- 1Tratamente naturiste curative pentru hemoroizi interni si externi
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1Umflatura zona anala
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 0Hemoroizi
- 0Constipat desi am luat crusin si am facut jogging
- 0Remediu hemoroizi
- 3Ligaturi hemoroizi
Mai multe informații despre: Hemoroizi Regimul pentru constipatie tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: