ganglion axila
buna ziua,
De aproximativ 1 luna, mi s a umflatt ganglionul in zona gatului pe partea dreapta.Am fost internata in spital pt investigatii si mi s a descoperit unul si in zona axilei.Am fost supusa unei interventii chirurgicale in zona axilei, mi s a spus ca ar fi limfom..insa astept cu nerabdare rezultatul biopsiei.Intrebarea mea este: voi mai putea folosi ceva antiperspirante in zona aceea?inainte transpiram foarte mult...si ma tot gandesc cum o sa fie daca nu pot da cu nimic peste operatie. :-ss
De aproximativ 1 luna, mi s a umflatt ganglionul in zona gatului pe partea dreapta.Am fost internata in spital pt investigatii si mi s a descoperit unul si in zona axilei.Am fost supusa unei interventii chirurgicale in zona axilei, mi s a spus ca ar fi limfom..insa astept cu nerabdare rezultatul biopsiei.Intrebarea mea este: voi mai putea folosi ceva antiperspirante in zona aceea?inainte transpiram foarte mult...si ma tot gandesc cum o sa fie daca nu pot da cu nimic peste operatie. :-ss
1 comentarii
Dupa ce se suprima firele (se scot atele) la 2-3 zile puteti aplica deodorant pe zona respectiva. Si dus de asemenea puteti face. Atata timp cat nu sunt semne de inflamatie locala (roseata, caldura locala, secretii din plaga)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie