Gardnerella Vaginalis

Buna ziua!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
4 comentarii

Reia-l dupa menstruatie, sa poti lua concomitent pastile si ovule, pentru eficienta maxima.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.

Multumesc pentru raspuns.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.

Corect ce ai mentionat, asa trebuie procedat.
Sanatate!
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Candidoza doar cu iritatie fara scurgeri sau alte probleme cu penisul?
- 0Candidoza sau scabie, sau ambele
- 3candidoza frecventa
- 2ciuperca in zona inghinala?
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 3vaginita, candida...?
- 5scurgere vaginala cam de 2 ani
- 3candidoza la barbati
- 5infectie recidivanta de patru ani
- 5tratament candida
- 3candidoza poate sa apara spontan fara relatie sexuala?
- 2Ulcer duodenal si candida
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 2candida sau iritatie
- 6candidoza + erectie slaba?
- 2cum scap de candida spp si staphilococcus aureus?
- 0Tratament candida recurenta
- 3Gardnerella vaginalis
Mai multe informații despre: Candidoza genitala gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: