garlic caps interfereaza cu anticonceptionalele???

28-12-2010
mariatuc
Nu este medic/terapeut
mariatuc
Buna ziua. In ultimul timp ma simt putin ametita, anemica si fara pofta de mancare. Trebuie sa mentionez ca am probleme si cu constipatia, de aceea am hotarat sa iau niste capsule pe baza de plante. Se numesc Garlic Caps de la Calivita. Am mai luat mai demult si m-am simtit cu mai multa energie, mai ales ca imi trebuie energie multa fiindca sunt profesoara si serviciul este solicitant. Problema care se pune este ca am citit pe prospect si spune ca acest medicament contine usturoi, care este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic (Garlic Caps with Extra Parsley - antibiotic si detoxifiant -acesta este chiar titlul de prezentare). Intrebarea mea este : medicamentul este un antibiotic sau are efect de antibiotic, dar nu contine substante antibiotice??? Interactioneaza cu anticonceptionalele Jeanine???Ce sa fac, sa iau Garlic Caps sau nu??

P.S. Va multumesc pentru raspunsurile anterioare
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul