Gastrită antrală - simptome, tratament

15-02-2022
Pirnero
Nu este medic/terapeut
Pirnero
În urma efectuării unei gastroscopii (în 31 ianuarie a.c.), am fost diagnosticat cu: Gastrită antrală congestivă ușoară și mi s-a recomandat Controloc (timp de o lună). În aceeași zi am făcut și o colonoscopie, rezultând următorul diagnostic: Boală hemoroidală, Boală diverticulară, Colon iritabil formă spastică. Tratament recomandat:Normix 200 mg (10 zile), Controloc (30 zile), Ibutin (30 zile). Problema este că eu mă simt foarte rău. Pe lângă durerile mari și constante în partea stângă, sub coastă, am grețuri aproape tot timpul, cu senzație de vomă (ieri chiar am vomat tot ce mâncasem). Nu am poftă de mâncare și doar gândul la mâncare îmi provoacă greață. Am insomnii crunte, adorm foarte greu și doar pentru 4-5 ore. Ziua sunt foarte obosit, aproape sleit, în urma stărilor de rău (dureri, greață). Aș vrea să încerc un tratament naturist, căci medicamentele pe care le iau acum se pare că nu mă ajută. Mulțumesc!
2 comentarii
1
17-02-2022, ora 10:43
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Bună ziua.
Tratamentul care v-a fost prescris trebuie să îl urmați perioada recomandata. Ulterior reevaluare. Dacă spuneți că simptomele s-au agravat trebuie să mergeți la control mai repede.
0
17-02-2022, ora 11:06
Pirnero
Nu este medic/terapeut
Pirnero
Mulțumesc pentru sugestie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •