Gastrită antrală - simptome, tratament
În urma efectuării unei gastroscopii (în 31 ianuarie a.c.), am fost diagnosticat cu: Gastrită antrală congestivă ușoară și mi s-a recomandat Controloc (timp de o lună). În aceeași zi am făcut și o colonoscopie, rezultând următorul diagnostic: Boală hemoroidală, Boală diverticulară, Colon iritabil formă spastică. Tratament recomandat:Normix 200 mg (10 zile), Controloc (30 zile), Ibutin (30 zile). Problema este că eu mă simt foarte rău. Pe lângă durerile mari și constante în partea stângă, sub coastă, am grețuri aproape tot timpul, cu senzație de vomă (ieri chiar am vomat tot ce mâncasem). Nu am poftă de mâncare și doar gândul la mâncare îmi provoacă greață. Am insomnii crunte, adorm foarte greu și doar pentru 4-5 ore. Ziua sunt foarte obosit, aproape sleit, în urma stărilor de rău (dureri, greață). Aș vrea să încerc un tratament naturist, căci medicamentele pe care le iau acum se pare că nu mă ajută. Mulțumesc!
2 comentarii
Bună ziua.
Tratamentul care v-a fost prescris trebuie să îl urmați perioada recomandata. Ulterior reevaluare. Dacă spuneți că simptomele s-au agravat trebuie să mergeți la control mai repede.
Tratamentul care v-a fost prescris trebuie să îl urmați perioada recomandata. Ulterior reevaluare. Dacă spuneți că simptomele s-au agravat trebuie să mergeți la control mai repede.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 3gastrita, palpitatii...
- 5Gastrita de reflux biliar
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 6Gastrita?
- 9Gastrita nu trece
- 0Cum m am refacut dupa gastrita
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 2Durere sub coasta stanga / probleme digestive.
- 7Gastrita eroziva
- 1Gastrita antrala
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
Mai multe informații despre: gastrita durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: