Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu

25-06-2022
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Buna ziua.In urma unei gastroscopii facuta in decembrie 2021 am fost diagnosticat cu gastrita antrala congestiva(h pylori negativ).Tratamentul urmat a fost Sucralfat, motilium si pepsane timp de 30 de zile si regim.Nu am observat nici o imbunatatire.Am facut si analize de sange, toate bune doar trigliceridele putin mărite.Am facut vreo 3 ecografii, totul ok.Analize scaun si urina normale.Acum 3 saptamani am repetat gastroscopia unde s-a luat biopsie din stomac(antru) si duoden unde rezultatatul a fost Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica.Medicul respectiv spune ca nu mai are rost sa i-au nici un tratament ci doar sa tin regim o perioada.Ma confrunt cu niste stari foarte ciudate cum ar fi amețeala, somnolență cateodata dureri de muschi, spate, confuzie, ba am diaree ba sunt constipat si scaunul e deschis la culoare.Stie cineva vreun tratament naturist pt gastrita asta, pur si simplu ma doboară atat fizic cat si psihic.
2 comentarii
0
26-06-2022, ora 07:39
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Banuiesc ca specialitatea medicului respectiv este gastroenterologia.
Urmati indicatiile primite cu reevaluare ulterioara.
0
23-03-2023, ora 14:28
Mada123455
Nu este medic/terapeut
Mada123455
Buna, kidda 1 ! Din ceea ce am citit, ne confruntam cu aceleasi probleme si acelasi rezultat la biopsie. daca doresti, putem lua legatura sa mai discutam!m, mi-ar face placere. Imi poti lasa o adresa de email sau ceva prin care te pot contacta? Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: