Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin

15-03-2023
gabriel79
Nu este medic/terapeut
gabriel79
Bună ziua!in urma efectuării unei endoscopie digestive am fost diagnosticat CU BRGE, esofagita grad. A și gastro-duodenita prin reflux alcalin.pe fisa de endoscopie mai scria : mica hernie hiatala prin alunecare, stomac cu lichid de staza bilios, mucoasa difuz congestionata, pilot permeabil, bulb mucoasa congestionata, Bii normal.am primit tratament ci controloc 20 mg 1 dimineața, motiliul 3/zi înainte de mese, venter 3/zi, ursofalk 2 cp/zi seara.analizele de sânge efectuate înaintea endoscopie cu 2 săptămâni au fost ok, in afara de vsh care a fost un mărit, adică 16.cateodata am unele intepaturi in parte stanga.tin sa precizez ca iau tratamentul de 2 săptămâni.se scăpa de aceasta boala sau agravare simptomelor pot fi ținute sub control ? Am slăbit și vreo 8 kg în decurs de câteva luni, m-am stresat și foarte mult.se mai confrunta cineva cu asa ceva? Ce investigati ar trebui sa mai fac?Multumesc !
2 comentarii
1
16-03-2023, ora 08:04
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Urmati tratamentul recomandat pe perioada prescrisa, si apoi reevaluare.
0
16-03-2023, ora 09:14
gabriel79
Nu este medic/terapeut
gabriel79
Bună ziua domnule doctor!o problema ar fi ca tot slăbesc.se poate sa fie de la gastroduodenita sau pe fond de stres? Iar noaptea ma duc de vreo 2-3 ori la wc pentru a urina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
07-12-2022, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Refluxul gastric în timpul somnului - cauze, tratament și recomandări
  • Tratament pentru reflux gastroesofagian - medicamente și remedii
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.