Gastrita si organism slabit

21-06-2021
petru25
Nu este medic/terapeut
petru25
Buna ziua,

Din data de 13.05.2021 am avut niste simptome ciudate.. Tremurat, dureri de burta, organism era foarte incordat si nu puteam sta in picioare, ma luau si niste stari de ameteala.

Am fost la o multime de doctori, mi s-a facut endoscopie digestiva superioara, iar diagnosticul a fost de gatrita si boala de reflux cu hernie hiatala. Am urmat un regim alimentar, o luna de zile, nu mai simt un gust amar in gura cum era la inceput insa ma simt foarte slabit. In perioada aceasta am ajuns de la 70kg la 66.5. Simt cum imi tremura picioarele, uneori simt ca si cum ar trece curent electric prin diferite parti ale corpului, maini, picioare, laba superioara a piciorului. Nu am probleme de echilibru, ma simt insa foarte slabit..

Am facut si analize de sange pentru hepatita, rinichi, ficat, toate au iesit bune, eozonofilele marite in rest totul in regula.

Am inceput sa ma gandesc daca nu cumva sufar de o boala a sistemului nervos.. deoarece ma simt cam tot timpul incordat si simt un tremor mic de la stomac in jos.

Va multumesc mult.
3 comentarii
0
03-08-2021, ora 20:03
rradu24
Nu este medic/terapeut
rradu24
Buna ziua,
Si eu am simtome asemanatoare de 2 luni de zile. Imi spuneti va rog daca ati gasit ceva tratament, sau cum ati procedat?
0
03-08-2021, ora 21:11
petru25
Nu este medic/terapeut
petru25
Salut Radu, inca sunt investigatii. Am inceput sa mananc mai mult, tremurul e inca prezent si ma simt slabit. Am urmat tratament cu nexium, kebene, motilium si fiobilin.

Am fost astazi la consult neurologic umreaza sa fac o electromiograma. Incearca sa nu te gandesti la probleme, adopta un regim si un stil de viata echilibrat si cat mai multa miscare.

Numai bine si sanatate
0
03-08-2021, ora 22:18
rradu24
Nu este medic/terapeut
rradu24
Multumesc pentru raspuns.
Si eu iti doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •